Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 22. helmikuuta 2013

Mielenkiintoista uutisointia

Luontaishoitajille opetetaan paljon hienoa tietoa ravinnosta ja ajattelemme, että luontainen aito suomalainen ruoka on juuri meille koodattua. Karppaajatkin puhuivat tästä ja saivat täyden tyrmäyksen - harmi!

 Ajatusmaailmani on muuttunut ja ne ajatukset ja opit joita olen saanut esim. perushoitaja, sairaanhoitaja ja kätilöopinnoissa on lähestulkoot laitettu romukoppaan. Siitä olen mahdottoman KIITOLLINEN, että olen saanut oppia juuri sitä, mikä on aina sisälläni tuntunutkin siltä oikealta.

 

 Puhumme lämmöllä :
- Rasvoista, luonnollisista rasvoista, pehmeistä rasvoista.

-Marjat ovat suomalaisten perusruokaa ja hienoja vitamiini-, kuitu -, terveyslähteitä.

-Maito, liha erityisesti riista, mitä jaloimmassa muodossa ja puhtaimmillaan suoraan luonnosta, maitokin tilamaitona, suoraan tuottajalta.

-Vitamiinit, antioksidantit...erityisesti ihanainen aurinkovitamiini D.

Ja mitä onkaan tapahtunut viime kuukausina....nyt alkaa putkahdella uutisia, miten hyviä ja ehkäpä varovaisen hyväksyttyjä nämä ovat.

Viimeaikojen otsikointia ovat mm.
Luonnolliset rasvat verisuonten ja sydämen ystävät
 http://www.magneettimedia.com/luonnolliset-rasvat-verisuonten-ja-sydamen-ystavat/



Vaietut parannuskeinot - esimerkkinä syöpä
 http://www.aitoterveys.fi/Vaietut-parannuskeinot.php
 Maitoa raakana, riski vai ratkaisu
  http://yle.fi/uutiset/maitoa_raakana_riski_vai_ratkaisu/6505622

 
 Totuus kevytlevitteistä, margariineista ja teollisesti käsitellyistä rasvoista
 http://medianvahtikoira.blogspot.fi/2012/01/totuus-kevytlevitteista-margariinista.html?spref=fb

Kohukirja paljastaa: Näin ruokateollisuus vedättää   
http://www.taloussanomat.fi/markkinointi/2010/10/16/kohukirja-paljastaa-nain-ruokateollisuus-vedattaa/
 
Tässä todellakin pieni ote siitä miten otsikointi on iloksemme muuttunut ja toivottavasti ihmiset tulevat tietoisemmiksi prosessoidun ruoan vaikutuksista.
 Iloinen otsikko oli myös se, että valmisruokien menekki on kääntynyt laskuun, ja tutkijat ajattelevat sen olevan karppausbuumin seurausta.
 Kun äänestämme jaloillamme, myös tarjonta kaupoissa muuttuu. Lisää lähiruokaa suoraan tuottajalta, lisää luomua, lisää jalostamatonta ruokaa.
 Haaveilen, että joskus saisimme Laihialle luomuketjun ja paikan missä olisi tarjolla lähituottajien tuotteita suoraan kuluttajalle. Toivo, pyydä ja luota .....
Ajattelemisen arvoisia asioita tänäänkin.....  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti