Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 11. marraskuuta 2013

Terveiset uudelta kurssilta

 Photo: We are a way for the Cosmos to know itself.

~Carl Sagan♥

Sain mahdollisuuden oppia taas uutta tai voisi kai sen sanoa, että olin taas kotona, jossa en ollut vuosikausiin ollut.
 Kaikki vaikutti niin tutulle, vaikkakin niin erilaiselle ja uudelle. Olenhan sen jo ennenkin todennut, että näyttäähän se kamarikin erilaiselta katosta katsellen kuin lattianrajasta tai ikkunan suunnalta.

 Kiinnostus parantamiseen on ollut jo kauan ja taas siihen saatiin ihania työvälineitä. Energiat muuttuvat tässä ajassa vauhdilla ja ne vaativat joskus myös kovasti puhdistusta.
 Oletko huomannut? On esim. taloja joiden asukkaat eroavat, vaikka onnellisina tupaan muutavatkin. Jonkun toisen seura voi saada sinut aivan pois tolaltaan, ja mietit että mikä meni vikaan tai tulet jossain paikassa aina sairaaksi vaikket olisi altistunutkaan millekään. Niinpä niin, totta se on paikoissa, ihmisissä ja esineissä on monenlaisia energioita....
 Haluaisitko kokeilla olosi keventämistä? Jostain kolottaa tai joku murhe painaa päälle.

 Ota rohkeasti yhteyttä, teen mielelläni puhdistuksia ja pieniä apuja oloosi. Meillä on suuri apujoukko, jotka mielellään ovat tukenamme ja apunamme.

Sain myös luottamuksen siihen, että voin rohkeammin kertoa tuntemuksistani joita jo olen kauan aikaa saanut. Näemmehän muutenkin paljon ja viestejä saapuu näkökenttään, joita sitten tulkitsemme ja toimimme niiden mukaan. Sellaista se näkeminen on.....Ihanaa!

Photo: Change knelt down beside me in the wilderness, and in the gentlest voice I’ve ever heard, she said “I love being the reason for all of your beginnings”. Then she kissed the tears from my eyes, stood up, and reached for my hand.

~♥~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti