Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Wish it, Dream it, Do it

Ihanaa Huhtikuuta!

Kova työ määrätietoisesti alkaa tuottaa tulostaan. Pitää toivoa, Pitää Unelmoida tai jopa niin että elää kuin unelma olisi jo toteutunut ja sitten pitää Tehdä niin - ikäänkuin viedä asiaa oikeaan suuntaan tavoitteellisesti, edelleen luottaen vahvasti asiaansa.

 Kerroin aiemmin väsymyksen selättämisestä ja olen listannut asioita millä tavoitteeseen päästään ja nyt saan korjata siitä hedelmää.
 Olo on kuin toisella ihmisellä!

  Viime viikolla kirjoitin kiitoksia loistavalle lääkärille, joka kohtasi minut yksilönä, ihmisenä oireineen. Ei ylipainoisena valittajana vaan todellisena ihmisenä, joka haluaa voida hyvin.
 Uskomatonta mutta totta muutosten lista on jo pitkä...

 Uni on rauhallista ja yhtäjaksoista.
 Paino on pudonnut 5kg ilman erityisiä muutoksia aiempaan (paitsi tuo nukkuminen ja vähäinen hiilarien vähentäminen)
 Kuukautiskivut ovat vähentyneet ja kierto säännöllistynyt - pidentynyt normaaliksi.
 Jaksaa koko päivän touhuta ja illalla tulee luonnollinen väsymys
 Vatsa toimii hyvin
  Iho ei ole enää aivan niin rutikuiva kuin se on ollut.
  Koko kehon kiputila on POIS!!!
  Jaksan innostua asioista eritavalla ja toteuttaa innostustani.
  Lyhyt pinnaisuus on selkeästi vähentynyt, kun kipu ja väsymys ovat vähentyneet.

 Siinä aluksi muutamia muutoksia :)

Hoitopiste Keijunkuullekin kuuluu taas uutta.
Vyöhyketerapian diplomiopinnot etenevät ja olen saanut oppia vauvojen koliikkohoitoja sekä lasten vyöhyketerapiaa. Pienet asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita! Pienet saavat nopeasti helpotusta masuvaivoihin, korvatulehduskierteisiin ym. vaivoihin vyöhyketerapialla. Ihana lääkkeetön vaihtoehto ja kantaa pitkälle.

Keijunkuu on myös ottanut toimintaan mukaan tuoteperheen jossa on mm. loistava probioottivalmiste ja huippulaatuinen omega 3 valmiste. Haluan tarjota asiakkaille hyvälaatuisia tuotteita, joilla saadaan nopeasti kehon tasapainoa kuntoon.

Hoitopiste Keijunkuu sai myös kutsun messuille. Ihanat Naisten Messut pidetään Isokyrön Ylipään Nuorisoseuralla lauantaina 10.5. 2014 klo 12 - 15. Tule sinäkin kurkistamaan ihanaan tapahtumaan ja kysymään sinulle sopivista hoitomuodoista tai pienille ostoksille - ihania tuotteita on varmasti tarjolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti