Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 23. syyskuuta 2011

Energiat

Välillä energiat liikkuvat vapaasti ja toisinaan taas energiasi varastetaan. Mistä sitten tankata energiaa ja miten välttää energiavarkaita? Onko energioilla värejä?

Itse olen nimennyt muutaman energian värien mukaan...sillä näen usein asioita väreinä. Rakkauden Energia on vaaleanpunaista ja Surun/ Ikävän Energia on harmaata. Kivun Energia on mustaa ja poistuessaan muuttuu lilaksi. Rentouden energia on keltaista ja parantavaa.

Joskus ei voi vaikuttaa siihen, että energiat vaan katoavat. Näin voi käydä nukkuessasi... Oletko huomannut? Käyt hyväntuulisena ja raukeana nukkumaan, nukut hyvät unet 8-10 tuntia ja aamulla olet uuvuksissa. Kuka varastaa energiasi? Energia siirtyy toiselle, joka sitä tarvitsee..... Hmm. Entäpä vieruskaverisi...herääkö hän virkeänä? Stressaantunut, uupunut puoliso voi ryövätä yön aikana energiasi.
 Ei ole siis väärin miettiä kenen vieressä nukkuu.... Taas toisaalta esim. lapset vieressä nukkuessaan tankkaavat väsyneiden vanhempiensa energiavarastoja :).

 Uskon, että hyvällä vaaleanpunaisella ja keltaisella energialla suojaudut niitä huonoilta energioilta, jotka uuvuttavat jos pääsevät lähelle. Ajattele, että olet itse vaaleanpunaisessa rakkaudenvirrassa, silloin voit antaa energiaasi toisille väsymättä itse.

 Jos sitten joudut energiasyöpön hyökkäykseen, ravistele paha energia pois päältäsi. Ajattele aurinkoa, pumpulipilviä ja ihanaa vihreyttä. Helli itseäsi tuoksuilla ja sillä mistä pidät, juo vettä. Puhaltele ilmana ulos.... Silittele lasta tai lemmikkiä . Siivoa huoneiden nurkat, nurkista puhaltaa puhtaat energiat.

Rakasta valoa, nauti hämärästä, kerää voimaa pimeästä....

IHANIA ENERGIOITA KAIKILLE !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti