Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Oman kehon opiskelua ja reaktioita

Kehomme kertoo meille paljon, mutta olemme vieraantuneet sen viesteistä. Voimme oppia tunnistamaan kehon tarpeita ja vastata niihin.
  Stressin tunnistaminen voi olla vaikeaa, mutta keho viestittää siitä väsymyksellä ja kutsuu nukkumaan. Tämä vain esimerkkinä. Vaikeaa on tunnistaa tunteet, joita kätkemme kehoomme. Tälläisiä ovat mm. viha, suru, pettymys, ja pelot.
 Lukitsemme tiedostamatta risteysalueet ja kierre on valmis. Näitä alueita ovat mm. kaikki nivelkohdat: ranteet, nilkat, polvet, lonkat ja niska. Suuria risteysalueita on niska-hartiaseutu ja alaselkä. Lukkot lukkoon ja kipu on valmis sinne mihin energia ei virtaa.

  Sain matkustaa shiatsun ihmeelliseen maailmaan viikonlopun luontaishoitajakoulutuksessa. Oi mikä tutkimusmatka ja huikea tiedostaminen oman kehon lukoista ja patoutumista. Ja mikä parasta, ne voidaan avata ja hoitaa.
 Tunteet nousivat pintaan ja käsiteltäviksi, olo oli virkistynyt ja vapaa, jopa ääni kirkastui. MAHTAVAA!

 Opin paljon ja eniten itsestäni, sain valtavasti vahvuutta pitää puoliani, sain energiaa, iloa joka kuplii riemua ja vapautta kehossani, tunnistan kehoni viestit "risteyksissä" ja ehkäpä nyt osaan jo vähän auttaa itseäni.
 Iloista on myös, että voin auttaa myös muita. Innolla odotan, että halukaat saavat tulla luokseni shiatsuhoitoon oppilastyönä.

 Innoissani odotan jo seuraavaa koulutusviikonloppua, silloin saamme tutustua ravintoterapiaan. Luvassa on varmasti tiivispaketti ja ruokavaliomuutokset ovat varmaan edessä sekä minulla että perheelläni. Nyt jo kolme vakkaria ovat meille muuttaneet : voi, kalaöljyt sekä d-vitamiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti