Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Muistamattomuus ja kiitävä aika

Aika kuluu kuin siivillä, viikko hurahti ja ennen kuin huomasinkaan oli taas sunnuntai... Kuulostaako tutulle?
Entäpä tämä.... sukat jääkaapissa, vessapaperirulla kuivausrummussa, ovet lukitsematta, mitä mun nyt pitikään???
 Teorioita on monenlaisia ja ihmisellä on tapana osata selittää asioita. Mutta miksi nämä asiat toistavat toisiaan ja kuitenkin toisinaan saa ajan pysähtymään ja joskus yksi vapaapäivä antaa aikaa ja tuntuu kuin olisi ollut vapaalla vaikka kuinka kauan.
Olen kuullut monelta ja itsekin asiaan hieman perehtynyt....maapallo siirtyy seuraavaan kehitysvaiheeseen ja on kiihdytysvaihe, jotta pääsemme seuraavalle tasolle. Toiset kuvaavat asiaa, että äiti-maa synnyttää (erityisesti tämä sanonta minua mielyttää) . Syntyy uusi aikakausi, mutta vielä ensi vuosi kiihdytetään ja tapahtuu paljon... ikäviäkin asioita ...mutta keskitymme nyt hyviin kuitenkin!
 On aika aloittaa uutta, on aika hyväksyä erilaisuutta ... lapset opettavat meitä siihen, sillä he ovat jo tätä uutta polvea :). Sopiikin kysyä, mahtaako pian olla muita kuin erityislapsia, sillä nämä kultapalat eivät mahdukaan enää koulunormeihin.
Voikos jotain tehdä, ettei aika karkaa? Paljonkin... Stressiä vähentämällä aika lisääntyy. Meditaatio, rentoutuminen ja oman sisäisen voiman kehittäminen antavat aikaa. Unohda kiire kiire kiire ja saat aikaa. Aina ei voi muistaa ja ehkä se kaikki ei ole niin tärkeää mitä unohdat.

 ELÄ HETKESSÄ JA NAUTI TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ, NYT ON NYT JA HUOMINEN TULEE KUN ON SEN AIKA - ÄLÄ SITÄ VIELÄ MUREHDI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti