Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 22. toukokuuta 2012

Kalaöljyt ja Usko Asiaan .....

Yksi varmaan maailman vaikuttavimmista voimista on usko siihen mitä teet tai usko toiseen ihmiseen. En tarkoita nyt kirkollista uskoa, vaan luottamusta elämään ja uskoa sitä kautta esim. paranemiseen tai toipumiseen tai oppiimiseen tms.

 Pieni ekaluokkalaisemme ja me saimme taistella oikeuksiemme puolesta. Visuaalisia hahmotushäiriöitä todettiin vuosi sitten kesällä ja ennen tätä koulupsykologi suositteli pienluokalla koulutien aloittamista. Olin toista mieltä!
 Jo tuolloin lapset popsivat kalaöljyjä kapseleina, lasten annoksilla suositusten mukaan. Aloitin myös tehokuurin vitamiineilla, d-vitamiinia, sekä c - ja b-vitamiineja. Mielestämme lapsi rauhoittui ja kesän testit sujuivat melko hyvin.
 Saimme onneksi ihanaa tukea huikean hyvältä puheterapeutilta sekä loistavalta toimintaterapeutilta. Syksyllä sitten alkoi luontaishoitaja opintoni ja perheen rasvat vaihtuivat (florasta voiksi ja oivariiniksi) ja lapset saivat entistä enemmän popsia siemeniä ja pähkinöitä.  Pojan kalaöljyannos lisättiin aikuisten annokseksi.

 Palaverissa sovimme, että uudet psykologiset testit tehdään keväällä ja pohditaan sitten miten pojan kouluasiat jatkuvat.

USKOA LOIMME POIKAAN JA VAHVISTIMME HÄNTÄ - olet hyvä, opit kyllä, olet reipas. Kehuja ja kannustustaja kalaöljyjä :). KOLME kovaa koota!


 Testit tehtiin pääsiäseen mennessä ja kadonneet kirjaimet olivat jo löytyneet - S kokonaan ja R hienona "pikku-R" äänteenä.
 Tulokset puhuivat puolestaan, ekaluokkalainen osaa lukea ja testeissä hän ylsi lähestulkoot kaikissa osa-alueissa ikätasolleen.

HUIKEAN HIENOA! Koulurauha saatiin ja oppiminen on ilo :)

Vanhemmat ovat lapsen suojelusenkeleitä, se on tehtävämme, varjella ja suojella, myös vahvasti uskoa omaan hienoon lapseemme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti