Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Mistä ammennan lisää voimaa

Juuri kun koen, että olen omassa voimassani ja vahvasti siinä - tuleekin vastaan voimainkoetuksia. Voisi ne kai nimetä väärinkäsityksiksi, toisten murheiksi ja taakoiksi, suruksi, energiavarkauksiksi.

Päätin, että nyt en anna omastani - voin välittää energiaa hoidoillani, mutta minulla on oikeus minun energiaani ja kenenkään murheet tai pahantuulisuus ei saa viedä minulta voimaa. Tarvitsen ne voimat ja energiat vain minulle itselleni.

 Olen valtavan iloinen tehdessäni tämän havainnon ja päätöksen.

 Etsin voimalauseita ja harjoituksia, ja törmäsin tälläiseen, jonka nimesin Voimaviikoksi.



Voimaviikko :
Maanantai:
Muista hymy. Hymyile vastaantulevalle, työtoverille, puolisollesi, lapsillesi. Hymyile.Lupaan että moni hämmästyy ja hymyilee takaisin.

Tiistai:
Muista kiittää. Kiitä ääneen, kiitä mielessäsi päivän asioista ja kohtaamisista. Kiitä vaikkei siltä tuntuisikaan. Kiitä.

Keskiviikko:
Muista puhua hyvää ihmisistä ja tapahtumista. Älä mene mukaan keskusteluihin jotka "ruotivat" muiden asioita. Katso sivusta.

Torstai:
Muista ajatella hyvin ja hyvällä. Ajatuksella on suuri voima, joskus suurempi kuin ääneen sanottu.

Perjantai:
Muista olla kiitollinen tästä viikosta. Kiitä kaikesta mukavasta ja kauniista. Kiitä vaikkei siltä tuntuisikaan.

Lauantai:
Ole anteeksiantavainen itsellesi ja läheisillesi. Pyydä anteeksi, niin sinultakin pyydetään anteeksi. Anteeksiannolla on suuri puhdistava vaikutus.

Sunnuntai:
Anna aikaa itsellesi ja läheisillesi. Rakasta itseäsi sekä muita.
Rakasta, sillä suurin kaikista on Rakkaus.




Aloitin harjoituksen tiivistetysti heti.
.....siispä jo tänään käyn koko viikon läpi; hymyilen, kiitän, katson sivusta, ajattelen hyvällä, olen kiitollinen, annan anteeksi, rakastan....
 Ihanaa, voima on minussa ja se pysyy. Jatkan harjoittelua ja kun osaan joka päivästä jotain sekoitan lauseet sujuvasti joka päivälle.

ILOA SINUNKIN VIIKKOOSI VOIMALAUSEIN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti