Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 8. joulukuuta 2014

Adeventtiaikaa

Adventtiaikaan kuuluu jouluun valmistautuminen ja joulun sanoman muisteleminen.

Tyttäreni kertoi hiljaa supattaen hoitohuoneessani näin : Äiti, pian saamme viettää sitä ihanaa syntymäpäivää. Se setä, joka syntyi aivan vauvana, viettää pian juhlaa.

Hiljentyminen, hyvien ajatusten ajatteleminen, lahjojen antaminen, yhdessäolo. Ne ovat myös tunnettuja teemoja joulun aikana.


Monia vuosia olemme myös lähettäneet joulukortteja ja tervehdyksiä ystäville, tuttaville ja sukulaisille. Olemme itsekin saaneet ihania tervehdyksiä, jotka ilahduttavat kovasti ja olemme niistä kiitollisia.
Muutamia vuosia sitten päätimme luopua joulukorttien kirjoittamisesta ja laittaa tuo käyttämämme raha johonkin hyvään. Viime vuonna muistimme Pelastakaa Lapset Ry:n kautta kotimaan lapsityötä. Tänä vuonna valitsimme HOPEn. Hope toimii, jotta lapsilla Suomessa olisi tasa-arvoiset mahdollisuudet kokea ilon ja onnistumisen hetkiä.

 Hoitopiste Keijunkuu tarjoaa myös veloituksetta energiahoitoa vuoden loppuun saakka. Tarkoituksena on jakaa iloa ja hyvinvointia kaikille. Toivoisin, että jokaisella olisi mahdollisuus saada kokeilla erilaisia hoitomuotoja.

 Ihanteena olisi, että rahan mahti taittuisi ja voisimme vaihtaa erilaisia hoitoja tai tuotteita toisiin. Jokaisella on vahvuutensa ja "tuotteet" joita voisi vaihtaa vaikkapa luontaishoitoihin. Yhdellä on taito tehdä villasukkia, toisella leipoa tai siivota, kenties marjoja pakastimessa muillekin tai riistaa metsästäjältä. Haaveita on monenlaisia - tässä yksi niistä.

 Pieniä valmisteluja adventtiaikana olen jo tehnyt, kummilapsille sekä lastemme kummeille on paketit jo matkalla. Itse odotan eniten joka vuotista lahjaani, siivousta - jonka mieheni pyynnöstä tänäkin vuonna tehdään ammattilaisen taholta. Kun koti on siisti - saa joulu tulla.

Valaistaan koti kynttilöillä, nautitaan perheen yhdessäolosta, joululauluista - joulun taiasta ... Tule joulu kultainen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti