Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 8. toukokuuta 2015

Hoitopiste Keijunkuun kevät-kuulumisia

Sopivasti sadepisaroita ja ihanaa lämpöä auringosta - on toukokuu ja yhtäkkiä luonto puhkeaa hempeään vaaleanvihreään pukuun.


Hoitopiste Keijunkuun toiminnassa tapahtuu monenlaista.
Huhtikuun puolivälin tienoilla uutena oppina tuli lempeä lymfaterapia.

Keijun kevyt kosketus ja mikä voimallinen vaikutus kehon rentoutumiseen sekä lymfakiertoon, nesteiden liikkumiseen sekä kipujen vähenemiseen.
Sopii erityisesti niille jotka saavat herkästi turvotuksia tai kokevat olonsa turvonneeksi, aineenvaihdunta tarvitsee lisää tehosteita tai kehossa on jännityksiä ja kireyksiä ja hieronta ei sovi.

Kevääseen mahtui Ihana tapahtuma Kitinojalla. Siellä Hoitopiste Keijunkuu oli esillä muiden lähialueiden toimijoiden kanssa. Mehubaarissa tarjottiin vastapuristettua mehua, porkkanoista, omenoista, inkivääristä.... Oi mikä tuoksu ja väri.
Uusia tuttavuuksia, mielenkiintoisia hoitoja ja ihastuttavia asiakkaita mahtui tuohon päivään.

Myös NLP-verkko-opinnot saivat päätöksensä ja todistus putkahti sähköpostiin. Elämä on mielenkiintoista ja sen ilmiöt. Miten monella tapaa asioita voikaan katsoa, miten erilaiset mallit meitä ohjaavat tekemään valintoja, ratkaisuja ja päätöksiä. Miten paljon voimmekaan vaikuttaa omalla toiminnallamme asioihin ja niiden kulkuun.

Olen paljon miettinyt kevään aikana myös sitä, että mummu aina sanoi : Hyvä antaa vähästäkin, paha ei anna paljostakaan. Myös taas se lempiaiheeni välittäminen nousi ajatuksiin huhtikuun vaihtuessa toukokuuksi.
Äitienpäivän alla olisi ihana muistaa edes muutamaa äitiä .....
Ilmoitin muutamassa sosiaalisessa kanavassa järjestämästäni kilpailusta, jossa kolme äitiä voittaa tunnin  mittaiset vyöhyketerapiat.
Aivan huikean rohkeita ja sydämellisiä kirjoituksia sain lukea 16 kpl. Jokainen niissä mainittu äiti olisi ansainnut voiton ja myös lähettäjät. Monessa kirjeessä kirjoittajien omat äidit olisivat palkinnon saaneet pyyteettömästä antamastaan avusta kiitokseksi.
Ilokseni sain postittaa kolme lahjakorttia ja toivottavasti tuottaa iloa niiden saajille.

Tein päätöksen, että toiminimeen hakemani kätilötyö, ja sairaanhoitotyö saavat nyt astua toimintaan mukaan.
Muutamia tarvittavia välineitä on jo hankittu, kuten verenpainemittari ja Baby Sonic - sydänäänien kuuntelulaite. Toiminnan aloittaminen vaatii muutaman virallisen hakemuksen tekemisen vielä, mutta tulee olemaan erittäin tärkeänä osana Hoitopiste Keijunkuun toimintaa.
 Olisiko eräänlainen askel sekin, että pidin ensimmäisen vauvahierontatuokion vauva-ja masukahvilassa Kauhajoella ja sain tavata ihania vauvoja ja äitejä. Vauvahieronta on ihana tapa olla läsnä ja nauttia omasta vauvasta. Se on hyvin lähellä minun sydäntäni, kosketuksen voima välittyy jo pienelle vauvalle ja on todettu että myös vauvahierontaa tekevä henkilö rentoutuu itse.
Pieni yksinkertainen opaskin valmistui äideille hierontaa varten ohjekirjaksi. Esikoiseni taiteilema helistin koristaa kansilehteä.


 Toivottavasti saan teille pian kertoa lisää miten tämä kätilötyön osuus tulee näkymään Keijunkuussa.

 Jottei oppiminen loppuisi, kevät sai aikaan sen, että työpaikalla kätilöakupunktiokoulutus saadaan kesän kynnyksellä valmiiksi ja uusia kursseja olen jo varannut kesäksi. Hoitopiste Keijunkuuhun on luvassa ainakin Jooga-ja Suklaa-/ Hunajahierontaa.


 Iloa ja Valoa, Rauhaa ja Rakkautta jokaisen Toukokuuhun!

 JK: Maailmassa ja Suomessa on ollut monenlaisia ikäviä tapahtumia, jotka vaikuttavat meihin. Media uutisoi niistä paljon ja koemme pahaa oloa muidenkin puolesta. Se on luonnollista - mutta tärkeä on ajatella hyviä asioita. Antaa maailmaan ja ympäristöön hyvän värähtely, se tarttuu ja huonovointisuus kaikkoaa. Erilaisissa yhteisöissä helposti aistii sen, että aina joukossa on niitä, jolla koskaan ei ole mikään hyvin, tai kukaan ei koskaan ole hyvä missään ja muissa ihmisissä on aina vikaa. He usein ovat kovin tyytymättömiä omaan elämäänsä, vaivoihinsa, ulkonäköönsä tai asemaansa - peili koittaa kertoa, mutta onnistuuko se?
Meissä kaikissa on kuitenkin valtavasti kauneutta, hyvyyttä, erilaisia persoonallisuuksia, rikkauksia ja taitoa. Maailma on kaunis ja monet haluavat vain hyvää. Annetaan niille kaikille ja meille kaikille mahdollisuus kukoistaa ja riemuita onnesta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti