Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Hoitopiste Keijunkuun uutuus - Kuumakivihieronta



 Hoitopiste Keijunkuun tarjontaan on astunut uusi hoitomuoto - todellinen hemmotteluhoito, jolla on eräin positiivisia vaikutuksia kehon lämpötilaan, aineenvaihduntaan, jännityksiin sekä kipuihin.

Lempeän voimallinen, miksei aavistuksen energeettinenkin hoito, joka syvärentouttaa, vapauttaa kehoa jännityksistä ja stressistä, parantaa nestekiertoa ja aineenvaihduntaa, lämmön ja öljyn vaikutuksesta parantaa jopa ihon kollageenin muodostusta ja antaa keholle ääriviivat hyväksyvällä, lempeillä hoitokuvioillaan.

Hoitokokemus on erittäin miellyttävä, ja rentouttava. Heti ensihetkistä, kun lämmin öljy levitetään iholle - on lupa rentoutua.
 Kuumat kivet lämmitävät kehoa ja hoitajan tekemät hierovat liikkeet kehoittavat kehoa rentoutumaan yhä syvemmälle ja vapauttaen hyvänolon endorfiineja.

 Koko kehon hoito antaa keholle upeat ääriviivat ja luvan hyväksyä sen kaikki erilaiset muodot. Ihon paljastaminen osa kerrallaan on kunnioittavaa ja lämpö antaa upean turvallisuuden tunteen.

 Hoidon jälkeen on voimaantunut olo ja täyteläinen öljy on imeytynyt ihanan lämmön avulla ihoon.

Hoito sopii lähes kaikille, myös raskauden ensimmäisen kolmanneksen jälkeen odottajille, lapsille ja vanhuksille.






Halutessasi Sinulla on mahdollisuus saada kuumat kivet mukaan muihinkin Hoitopiste Keijunkuun hoitoihin. Voimme tehdä esimerkiksi tehoavauksia jumipaikkoihin lämmön avulla ja lisätä hoitojen vaikuttavuutta.

Upea hoito rakkaalle ihmiselle vaikkapa lahjaksi, valtavan ihana ottaa vastaan ja antaa ajan pysähtyä ja kuitenkin kulua kuin siivillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti