Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 17. lokakuuta 2015

Hoitopiste Keijunkuu 2-vuotias



Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa......
Sattumaa ei ole, se on jo ajat sitten todettu totuus. Polullemme ohjataan oikeita ihmisiä ja tapahtumia, olkaamme sille herkkiä.

Sellaisesta ihanasta sattumasta johtuen sain juuri parahiksi 2-vuotiaalle uuden ihanan logon.

On aika kurkottaa tähtiin ja kokeilla kuinka siivet kantavat. Kun ajatus oli valmis, se siirrettiin hakemukseen - vuorotteluvapaa!
Samaiseen ajankohtaan upea koulutusviikonloppu antoi uskoa ja mahdollisuus olla oman elämänsä sekä yrityksensä tähti olisi mahdollista. Siihen on minulla kaikki avaimet ja unelmista voi rakentaa totta. Haaste on vastaanotettu ja työtä se vaatii, mutta se ei pelota, sillä omaanihan rakennan ja jokaisen ponnisteluja vaativan tekemisen tiedän olevan pala unelmaa, joka on saavutettavissa. 
 Uuden kuun aikaan allekirjoitettiin paperit työnantajan edustajan kanssa,  ja kaikki palaset loksahtivat kohdalleen kuin ihmeen kaupalla.
 Ajatuksella tänään luin tulkintaa, jonka olin saanut reilu vuosi sitten ; Esim juuri oma yritys on suotuisassa liikkeessä maailmankaikkeuden tuella. Ensi vuonna se suunta vahvistuu ja näkisin, että sen laajeneminen on mahdollista, jos niin tahdot valita. Vuoden 2015 syksyyn saakka kestää tämä suotuisa ajanjakso.



- Elämä on ääretön ulappa ja väreilevä energiameri, joiden väkevässä kulussa herkkyys on kompassimme - (Sari Maanhalla)

Kiitollisena Saamastani Mahdollisuudesta !! ja
 Onnea "lapseni" Hoitopiste Keijunkuu 2v. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti