Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 17. syyskuuta 2015

Ajatuksia Elämästä

                                        Onnealla ei ole huomista päivää,
                                         sillä ei ole eilistäkään
                                         se ei ajattele tulevia;
                                         sillä on vaan nykyisyys,
                                        eikä sekään ole kokonainen päivä         
                                         vaan silmänräpäys.
                                                                                                         Ivan Turgenev



        Maailmankaikkeus antaa meille sen mitä pyydämme, mutta ajattelen, että se antaa myös sen mitä tarvitsemme - niin hyvässä kuin pahassa. Tarkoituksen ehkä ymmärrämme vasta vuosien kuluttua tai sitten kun on aikaa siihen hiljentyä ja kuulla se viesti.

      Oman perheen tapahtumat ovat nostaneet monia ajatuksia pintaan ja tavallaan on näytetty, että elämä on tässä ja nyt. Sidotaan rakkaat ihmiset nippuun, joskus julmallakin tavalla. Sidotaan yhteen samaa sointua soivat työkaverit ja ystävät. Uusia läheisiä voi tulla elämänpiiriin ja toisia taas poistuu, melkein kuin huomaamattasi.

     Muistan enoni hieman kyynisemmän ajattelutavan aikanaan, kun hän oli ehkä minun ikäinen tai hieman vanhempi. Suvussa oli ollut monia hautajaisia, niin hän totesi, että neli- viisikympisen ei kannata ostaa kuin mustia vaatteita, kun  aina vaan on hautajaisia.
 Niin, totta toinen puoli - oma kuolevaisuus tuodaan lähelle, kun lähipiirin ihmisiä sairastuu vakavasti tai nukkuu pois.

 Mitä vielä haluaisit tehdä? Mistä nauttisit juuri nyt? Kenen kanssa aikaa haluat jakaa? Missä viihdyt parhaiten? ja kuka olet?
 Esirippu on siirretty sivuun ja elämä on tässä ja nyt!


Niin ja onhan se niinkin, että jos elämä sinut selättää niin sinulla on hyvä asento katsoa ylöspäin !
Kuten olen monesti todennut, asioilla on puolensa.



                                                                                                                         
Itse olen oppinut tämän vasta viime vuosina ja huomannut että voi myös nähdä sen valoisamman puolen asiassa, vaikka monet koettelemukset ovatkin raastavia. 
Joskus sairastuminen antaa aikaa miettiä asioita ja laittaa ne tärkeysjärjestykseen, miettiä mikä onkaan se kaikkein tärkein. 
Juuri kun tuntuu että monet asiat painavat päälle , tuleekin helpotusta joko taloudellisesti tai tapaat juuri oikean ihmisen siihen hetkeen. 
ELÄMÄ KANTAA!
Pitää vaan luottaa siihen ja heittäytyä omille siiville! 
Joskus asiaa pitää vähän ohjata, ja tehdä valintoja - väärää valintaahan ei ole, pitää vain toisinaan käydä siellä umpikujassa kurvaamassa U-käännös - 
sekin kuului  juuri sinun polkuusi.

Juuri nyt on mielenkiintoista aikaa, superkuu lähestyy ja jotenkin tunnen sen jo nyt ... herkkyys on lisääntynyt, intuitio herätellään täyteen voimaansa, telepatia on taas aivan uskomattoman voimakas - oikein mietin, että mitähän se tuokaan tullessaan. 
Kohti uutta ja tuntematonta, luottavaisena, avoimena  ja vahvasti tuntevana !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti