Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Tervetuloa toukokuu

Kuuntelin aamupäiväni iloksi ja valoksi Astron planteettauutiset. Astrologian asiantuntijat saivat ajatukset heräämään.

Mielenkiintoista aikaa saamme elää edelleen ja sitä se on ollut viimeiset vuodet muutenkin. On suurten poistumisten aikaa, maapallo kiihdyttelee vauhtiaan seuraavalle tasolle ja seuraamme mukana tai sitten emme. Oma kehittyminen on nyt tärkeää ja onneksi maailmankaikkeus siihen myös meitä ohjaa.

Valitettavasti matkallamme myös tärkeitä ihmissuhteita loppuu tai kertakaikkiaan vaan kuihtuu pois. Toisaalta saamme olla kiitollisia, että nuo ihmiset ovat olleet kohtaamisia polullamme juuri oikeaan aikaan ja sitten on aika jatkaa omaa kulkua kaikki tahollamme.
Ajautuminen eri aaltopituudelle on mahdollista kun toiveet ja odotukset eivät kohtaa ja kun asialle ei ole ymmärrettävää selitystäkään. Puheyhteyden menetys on pelin menetys - valitettavasti. 
Voimakas tunneside saa aikaan vieläkin ikävän, mutta sitten taas tuodaan eteemme tieto ja tietoisuus, että niin asian kuuluu mennä. Muuta ei voi, kun toivottaa onnea ja lähettää rakkautta.

Nyt erityisesti on hieno aika ja sitä kannattaa kuunnella niin mielessä kuin kehossa.
Maya-astrologi kertoi seuraavaa :
19.4 - 8.5 Päivi Kaskimäki avaa Maya kalenteria : energia tulee suoraan lähteestä, tapahtumia paljon, mieli ei pysy perässä. Tulevaa ei voi ennustaa, intuitiivinen mieli kuitenkin kirkastuu. ITSEÄÄN EI VOI ENÄÄ HUIJATA . ( WAU !!!!)  Kaikki asiat on tarpeen selkiyttää, tuntuu että keho on raskas ja mieli vilkas.
Astrologisesti :
Nyt on siis aika selkeyttää omaa tekemistä ja sitä mikä on tärkeää juuri itselle.
Toukokuun alussa on hyvä ajanjakso luoda omaa suuntaa. Energiaa, innostusta ja voimaa on -On suurten ratkaisujen aikaa.

Koko toukokuulle on luvassa mielenkiintoisia käänteitä - mielenkiinnolla siis odotan tätä kuukautta.

Nautitaan keväästä, heräävästä luonnosta, oikeasta ja aidosta rakkaudesta sekä välittämisestä, luottamuksesta, elämän haasteellisuudesta ja mielenkiintoisuudesta, hetkestä tässä ja nyt, kohtaamisista peilaten itseä rehellisesti syyttämättä muita - sillä sinä itse ja minä itse olemme ne ratkaisut - nyt on sen aika...
1.5.16 rakkaudella Merja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti