Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 23. kesäkuuta 2016

Juhannuksen kynnyksellä

                                                    Tee sitä mihin uskot.
                                                    Usko siihen mitä teet.
                                                    Tee,niin kuin parhaaksi näet.
                                                    Älä usko mitä muut sanovat.
                                                    Sano,mitä itse ajattelet.
                                                    Ajattele itse.
                                                    Uskoon kuuluu epäily.
                                                    Uskoon kuuluu rohkeus.
                                                    Pahinta uskossa on sokeus.
                                                    Rohkea uskaltaa epäillä,
                                                    eikä näe niiden välillä pienintäkään ristiriitaa.

                                                           -Tommy Tabermann-

Maanantai-tiistai välisenä yönä oli historiallinen hetki, vain pienellä erolla täydenkuun hetki ja kesäpäivänseisaus. Sain todistaa sitä ystäväni kanssa yöuinnilla 16 asteisessa merivedessä.
Voimallisia energioita ja samalla ihanaa luonnonvettä. 
Tästä oli hyvä jatkaa kohti Juhannusta!

 Paljon Ajatuksia herättäviä asioita on tapahtunut lähiviikkoina ja mieli on saanut niitä prosessoida. Erilaisia ihmissuhdehaasteita, kehon haasteita, mielenkiintoisia kohtaamisia, lupaus hyvästä tulevaisuudesta, luottamuksen menetyksestä ja uuden luomisesta, uusia hienoja ihmissuhteita , iloa, valoa, surua ja menetystä lähipiirissä - siis koko elämän kirjo.
Toisaalta jäljelle jää totuus, että mikään ei ole niin pysyvää kuin muutos!

Erityisesti ajatuksia herättää taas kerran se välittäminen, aito rakkaus, avoimuus ja vilpittömyys. Luottamus siihen, että toisen sanaan voit uskoa - kun hän jotain lupaa. Aina niin ei valitettavasti ole, ja silloin on syytä tehdä ratkaisu. Hän ei ole arvoisesi, vaan toistuva petos osoittaa ettei hän kunnioita sinua ihmisenä vaan hänellä on muita tarkoituksia suhteessa sinuun ja/ tai perheeseesi. Jatketaan siis polkua eri suuntiin ja lähetetään rakkautta ja onnea matkaan!
Avoimuus, miten luoda sellainen ilmapiiri, että voit aina kertoa ja olla avoin niin olevalle kuin tulevalle. Uskoa, että sinua kuullaan ja kuunnellaan. Kotiin voi aina tulla, se on turvasatama ja kaikki tunteet on sallittuja. Suoda mahdollisuus kasvaa, kehittyä ja uskoa, että omat siivet kantavat ja aina löytyy läheisiä jotka ovat läsnä, kuuntelevat ja kuulevat - ohjaavat ja tukevat.

Siinä haasteita kerrakseen....

Pikkuruinen pilkahdus Hoitopiste Keijunkuun uutisiakin tähän vielä laitan. Hoitolalle on tulossa hoitolatilat Laihian asemarakennukseen. Remontti valmistuu hiljalleen ja suunniteltu on, että ovet avautuisivat siellä 15.8.16 
Päivämäärää katsellessani mietin, mitäköhän se on numerologisesti - numerologia kun on myös yksi kiinnostuksen aiheeni. Sieltä tuli viisi....

Numero 5 edustaa laajenemista. Siihen kuuluvat mm. kattavuus, sisältö, ymmärrys ja arvostelukyky. Kasvu, rikkaus, suvunjatkainen. Oikeus ja sadonkorjuu. Itsen uudelleen tuottaminen materiaalisessa maailmassa, isyys, palkinnot ja rangaistukset. Hedelmän siemen tai kranaattiomena, jakaantuminen.
Viitonen ilmentää kommunikaatiota, liikettä ja hedelmällisyyttä. Se on myös älykkyyden, sekä suullisen ja kirjallisen ilmaisun numero. Planeetoista viitosta hallitsee Merkurius.
Numero 5 kanssa värähtelevät harmoniassa seuraavat värit: helmen harmaa, vaalea vihreä ja hopea.

Niinpä niin - sattumaa ei ole! 

Nautitaan Suomen suvesta, upeasta luonnostamme, vihreydestä, äitimaan voimasta - paljain varpain nurmikolla, varpaat veteen kastettuna, uimisesta luonnon vedessä. Ollaan toisillemme lähimmäisiä, palkitaan ystävät kauniilla sanoilla, halataan ja hellitään, annetaan aikaa, ollaan ja kuunnellaan. Uskotaan asioiden järjestyvän ja kääntyvän siihen suuntaan kun parasta on. 

Rakkaudellista ja Ihanaa Keskikesän Juhlaa, Juhannusta!    - Merja
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti