Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 28. lokakuuta 2017

Hoitopiste Keijunkuu ja LR

Ihana LR tuotekouluttajamme Ida Ollula on kirjoittanut blogia ja uusimmassa kirjoituksessa on pieni tarina Keijunkuun Merjasta. Ida kertoo LR huippumyyjien tarinoita, ja nyt saatte lukea minun tarinani.
LR tuotteet ovat laadukkaita ja erinomaisia, ja todellakin nyt iso osa Hoitopiste Keijunkuuta. Tuotteista ja LR:stä voit kysyä lisää Merjalta tai viestitellä facebookissa Keijunkuun sivuilla tai ottaa yhteyttä puhelimitse.
Mielelläni autan lisäravinteiden valinnoissa tai voimme jopa suunnitella sinulle tarvittavat tuotteet.

Voitte lukea sen : https://lr-life.blogspot.fi/2017/10/esittelyssa-club-1000-jasen-merja.html

Esittelyssä Club 1000 -jäsen Merja Koivunen

Heippa, Olen Merja Koivunen Laihialta.
Toimin luontaishoitolayrittäjänä. Koulutukseltani olen luontaishoitaja, diplomivyöhyketerapeutti, sairaanhoitaja ja kätilö – pian ovat valmistumassa myös jäsenkorjaajaopinnot. Perheeseeni kuuluvat mieheni Tomi, pojat Aatu ja Iiro sekä tytär Enni ja tietysti Hilu-kissa.

Harrastan vanhojen astioiden metsästystä, kirppareita ja puutarhanhoitoa, jossa lähinnä keskityn kasvattamaan omaan tarpeeseen mm. yrttejä. Rakastan puiden halailua, lukemista ja matkailua aina, kun se on mahdollista. 
Alkuvuodesta 2014 liityin LR-perheeseen. Etsin hoitolaani hyviä tukituotteita asiakkailleni sekä itselleni ja perheelleni. LR-urani on ollut tasaista puurtamista ja hiljalleen kasvamista. Se on kantanut koko ajan ja on ollut ilo olla mukana.
Olen ollut huippumyyjänä 10 kuukautta peräkkäin, huikeaa!
Uusi liiketilani on tuonut potkua ja pontta myös tuotteiden myyntiin. Asiakkaat ovat löytäneet laadukkaat lisäravinteet ja lisäksi koko perheemme käyttää tuotteita. LR on osa Hoitopiste Keijunkuuta.
On ilahduttavaa olla mukana Club 1000:ssa, sillä saamme kannustavia viestejä ja myös ostoksista palkitaan! Saan materiaalia, mm. kuvastoja, joiden avulla myynninedistäminen on mahdollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti