Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 2. huhtikuuta 2018


 Ihanaa kevättä ja Pääsiäistä.

Voimallisia kuupäiviä on mahtunut kevääseen ja oman voiman etsiminen jatkuu, mutta se on mielenkiintoista jatkaa tätä omaa ihmiskoetta vaikka joka päivä.

Herkkulakko on alkanut 8.3. ja kuntoilu jatkuu. Olo on mainio ja makeanhimo on jo taltutettu, pian ne sokeripiikit tasaantuvat ja ei edes tee enää mieli makeaa. Hedelmien oma sokeri on valtavan makean makuista ja sekin tuntuu olevan melkein liikaa. Ihanaa kuitenkin jatkaa tätä. Innostushan tuli facebookista ystäväni aloitteesta, nappasin päivityksen jonka ihana Riitta oli jakanut ja sen mukaa mitä tuli tykkäyksiä niin tuli päiviä. Eli 90 päivää saldo oli eli kolme kuukautta, toivon sen olevan jo mainio sysäys kokonaisvaltaiseen muutokseen.

 Kotiin saimme jotain vanhaa omasta lapsuuden kodista, sen tunnelmaa on vaikea sanoin kuvata. Siinä on mukana kasvun vuosia ja ihanat ystävänikin taulun muistivat niiltä ajoilta. Rakkaita monellakin tapaa ja on voimaannuttavaa ja hienoa tietää ja tuntea ne tärkeät ihmiset joita olen elämänpolulleni saanut jo lapsena ja nuorena. Tarinointi jatkuu siitä mihin se aikanaan on jäänyt. Välissä voi olla vuosia ja uusia ystäviä olemme kaikki saaneet, mutta se mitä olemme yhdessä kokeneet ja saaneet on jotain ainutlaatuista jota voimme vaalia.
Paimenpoika soitelkoot nyt Pirkanmaan sijaan Pohjanmaalla.
Täysikuu oli juuri pääsiäisen aikaan. Sen teema oli ääripäät ja ristiriitaisuus. Toisaalta haluaisi saada paljon aikaan ja ratkaisuja tapahtumiin, ja taas toisaalta olisi tarve levätä.
Kaikki asiat ratkeavat, kun vaan saamme olla omassa voimassamme.
Se ei ole helppoa ja joskus tuntuu, että meitä revitään joka suuntaan ilman päämäärää. Ratkaisuja odotellessa ja oman voiman harjoittelu jatkuu.
Pääsiäinen antoi toivottua lepoa, ja toisaalta voimaa ratkaista tekemättömiä töitä sekä ihanaa yhdessäoloa rakkaiden kanssa.

Innolla odotan tätä kevättä, olen jo saanut ihania koulutuksia. Myös tulen itse järjestämään koulutuksia ja pääsen vielä useampaan osallistumaan.
Hienoa antia oli Perinteisen jäsenkorjauksen täydennyskoulutuksessa ja yhä suuremmalla ilolla ja innolla työtäni teen ihmisten hyväksi, niin isojen kuin pienten.
Keijunkuussa tavataan :) ,
ps. Hoitopiste Keijunkuun facebook sivuja voit seurata vaikka et kuuluisikaan facebookiin ja aikaa voit varata kätevästi myös netissä www.vello.fi/hoitopistekeijunkuu

Halauksin Merja




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti