Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 27. joulukuuta 2011

Kohti Uutta Vuotta 2012

Vielä on muutama päivä aikaa tätä kuluvaa vuotta, mitä kaikkea onkaan tapahtunut vuonna 2011 ja vielä ehtii saada uusia kokemuksia. Varmaa on, että tämä vuosi loppuu eri tavalla kuin vuosi sitten. Jo luontoäitikin meille siitä viestittää. Tänään tuuli tuivertaa samoin kuin eilenkin, Suomessa riehuu joulukuun myrsky.
  Monesti tehdään uuden vuoden lupauksia, ajattelen, että voisin ottaa mukaani ensi vuoteen jotain ihanaa ja jotain hyväksi todettua aikaisemmilta vuosilta. Voisin luvata kehittää itseäni ihmisenä, se onkin koko lämän kestävä projekti eli sen voi luvata joka vuosi. Kestävää kehitystä siis tässäkin asiassa - lupauksissa.
  Kuunnellaan läheisiämme, rakastetaan, välitetään, lohdutetaan, nautitaan ja eletään elämää. Ajatella miten ihanaa on ettemme tiedä tulevasta, saamme elää sitä hetki hetkeltä - niin hyvässä kuin pahassa.

 Ensi vuosi mennään vielä huikeaa vauhtia kohti uusia seikkailuja ja kohti seuraavaa tasoa. Tapahtuu paljon ihanaa, ja paljon mullistuu ja muuttuu.... siihen kuuluvat menetykset ja ikävätkin asiat. Toistemme tuella niistä yhdessä selviämme.

  Kehitetään omaa hellää turkoosia suojausta, joka on solmittu rakastavalla vaaleanpunaisella nauhalla kestämään ja antamaan hyvää ympärille, kuitenkaan väsyttämättä antajaansa. Turkoosi antaa suojaa ja vahvistaa  - taipuu vaan ei katkea, kuten vanha sanontakin sanoo. Ohjaa ja opastaa meitä keinumaan elämän aallokossa.
  Luottavaisena ja innokkaana odotan vuotta 2012, nauttien jokaisesta päivästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti