Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Ihanaa Juhannusta Kaikille


Lopeta Jussina uurastus työ,
lauteilla loju ja löylyä lyö !
Sivele itsesi hunajalla,
kuningatarten lahjalla ihanalla
Kiitolliseen mieleen hiljaa vaivu,
Onnelliseen oloon rauhassa vaivu
Anna aatosten rauhassa mennä ja tulla,
Oikeus itsesäs hoivata sulla.
Mielihyvän tunteessa oikein kelli,
Joka hetkestä nauti ja itseäs helli.

Voimallista Kesän Juhlaa, Iloa, Valoa ja Juhannuksen Taikaa!


Ihana keskikesän aika, voimia on tankattu tulevaan ja valon aikaan saama virkeys tuntuu kehossa. 
Kesä on aivan mahtavaa aikaa tankata voimia sekä vitamiineja syksyä varten, monet lopettavat kesäksi kaikki lisäravinteet ja koittavat kiriä vajetta täyteen syksyn ja talven aikana. 

Nyt on paras aika tankata aurinkoruokaa  - siis oikean auringon alla kasvanutta ruokaa. Sekä hyviä luontaisia vitamiineja. LR-tuotteista mm. löytyy Mind Masterista sekä Vitaactivesta aivan mahtavia luontaisia vitamiineja. B-vitamiinit laskevat stressitasoa ja auttavat siis ottamaan lomasta kaiken irti ;). Pääset nopeammin stressittömään tilaan ja on helpompi taas loman jälkeen aloittaa työelämän haasteet. 



Nauti saunan lämmöstä ja puhdistavista kylvyistä. Luonnossa on nyt kaikkea ihanaa, mitä voit jalkakylpyyn tai koko kylpyyn lisätä. Omassa jalkakylvyssäni on mustaherukan lehtiä ja merisuolaa.
Mustaherkukan lehtien tiedetään mm. rauhoittavan sympaattista hermostoa, se alentaa verenpainetta, parantaa laskimoiden verenkiertoa, sekä ehkäisee tulehduksia.
Jalkakylpyyn voi laittaa vaikkapa koivun lehtiä, nokkosta, voikukkia, mäntyn oksia, ruusun terälehtiä jne.jne. melkeinpä mielikuvitus on vaan rajana. 
Nokkonen ja koivu auttavat mm. nestekiertoa ja ovat virkistäviä sekä vahvistavia. Voikukka puolestaan edistää ruoansulatusta ja on puhdistava. 


Meillä on aivan mahtava luonto ja sen antimet, säätilasta huolimatta löytyy paljon ilon ja nautinnon aiheita - ota sinäkin niistä kiinni.



1 kommentti:

  1. Ihanaa juhannusta myös sinne!
    Onko sulla joku sähköposti johon mä voisin laittaa viestiä privaatisti? Nyt kun olen poissa tuolta facebookista niin on vähän orpo olo näiden viestittelyjen suhteen. Tekstari toki toimii, mutta kun asia ei ole akuutti, niin sekin tuntuu vähän oudolta. :)

    Meillä on juhannus mennyt mulla osittain töissä osittain vapaalla. Käväistiin leilen kyllä saaressa saunomassa ja pulahdetiin hyiseen mereen. Jalkakylpyällä vois ehkä joku päivä kokeilla. Täytyy katsella tuolla pihamaalla, että mitä sinne vois laitella mukaan. :)

    VastaaPoista