Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Ihania uusia tuotetuttavuuksia


Hoitopiste Keijunkuu on lisännyt tuotevalikoimaansa LR Health and Beauty tuotteisiin. 

Sieltä löytyi heti suuria suosikkeja, jotka todellakin vaikuttavat ja auttavat joka päivä jaksamaan ja voimaan hyvin.

Suursuosikikseni kiri MIND MASTER,
 innovatiivinen, tutkittu tuote,joka auttaa stressin hallinnassa sekä suorituskyvyn nostossa.

Stressi ei synny itsestään, se on kehon luonnollinen reaktio vaikeisiin ja uhkaaviksi koettuihin tilanteisiin. Stressihormonin eritys lisääntyy ,ja se saa elimistön suorituskyvyn vastaamaan haasteisiin. Terve ihminen kestää tämän "taistele tai juokse" -reaktion, jos se on lyhytkestoiseksi. Pitkittyessään se alkaa kuluttaa niin psyykkisiä kuin ruumiillisia voimavaroja.

Vapaa-aika ei tuo enää tarvittavaa lepoa . Uneen pääsy on vaikeaa ja uuden työpäivän ylivoimaisuus alkaa herätellä jo varhain aamuyöstä.

Pitkään jatkunut ponnistelu ylittää sietokyvyn. Kuormitus alkaa näkyä ruumiillisinakin oireina: sydän takoo levossa kuin juoksulenkillä, rinnassa tuntuu muljahduksia, mahaan koskee, niskat ovat jumissa ja päässä on puristava panta. Tutkimukset ovat osoittaneet pitkäaikaisen stressin liittyvän lisääntyneeseen riskiin saada elimellinen sairaus mm. sepelvaltiomotauti ja diabetes ovat tälläisiä sairauksia.
 

Omia kokemuksia :
- Aineenvaihdunta sai heti boosteria ja alkoi toimia vauhdikkaammin. 
- Intoa ja jaksamista tullut päivään huomattavasti enemmän ja illalla luonnollinen väsy
- Saa aikaan sellaisia asioita, joita on jäänyt tekemättä
- Uni on laadukasta ja syvää
- Hartiajännitykset ovat helpottuneet
- Toipuminen rasituksesta on helpompaa, kuten esim. yövuoroista palautuminen

ja tässä toinen supersuosikkini. ALOEVERA HAMMASGEELI.

Olen varmaan aiemminkin tuonut esiin suositukseni fluorittomasta hammastahnasta. Löysin ilokseni LR-tuotteista tämän vaihtoehdon.
 Aloevera hammasgeeli on hyvälaatuinen ja sisältää mm. runsaasti aloeveraa, propolisuutetta sekä echinaa. Se on raikas ja mieto, sopii myös lasten suuhun.

Erityisesti suosittelen tätä, jos suusi on herkkä ja saat helposti kipeitä aftoja. Myös kaikille joilla on kilpirauhasen kanssa ongelmia, sillä fluori estää kilpirauhasen toimintaa.  Fluori kertyy elimistöön ja haittaa monien tärkeiden rauhasten sekä elinten toimintaa. Lisää voit lukea http://www.elinahytonen.fi/2011/01/fluori-suuri-valhe-2/.
Myös 
Kariesopin professori Jorma Tenovuo on kertonut jo vuosia sitten mm. Hesarissa hammastahnojen vaikuttavista aineista. Golgate Total -tahnan sisältämästä triklosaanin hän kertoo, että se tutkimusten mukaan lisää bakteerien vastustuskykyä antibiooteille. Aine on myös haitallista kaloille. Hän kirjoitttaa aineen vaikutusten olevan vielä niin avoimia, että käyttö pitäisi lopettaa kuluttajatuotteissa.
Elmex-tahnasta hän kertoo näin. Tahnan sisältämän amiinifluoridin muodostavan suussa hajotessaan nitrosamiineja, jos suussa on ravinnosta saatuja nitraatteja tai nitriittejä. Nitrosamiinit ovat syöpää aiheuttavia aineita. Hän ei suoraan väitä hammastahnan aiheuttavan syöpää, mutta tavallaan kehottaa varomaan ainetta.
Sinkkisitraattia ja pyrofosfaattia sisältäviä tahnoja ei hänen mukaansa saa missään nimessä käyttää lapsilla, joilla on puhkeavia hampaita, sillä niiden hammaskiille ei vielä ole kovettunut riittävästi.


Aloevera hammasgeeli on turvallinen vaihtoehto, tee sinäkin pieniä muutoksia - ne voivat olla myöhemmin suuria vaikuttajia !






Ihana Kesäkuu Tervetuloa  - Innostukaa tutustumaan uusiin ihaniin tuotteisiin. Kerron blogissa myöhemmin lisää tuotteista, muistakin kuin suursuosikeistani :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti