Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 5. maaliskuuta 2015

Body Mission vol 1 päättyi 3.3.


                              Heitin matkaan toiveen ...... ja aloittaessani haaveilin kymmenestä kilosta - sain tulokseksi 13,2kg. Myös senttejä  katosi huikea määrä, yhdeksi mitaksi laitettuna yhteensä 38,5cm.

Tärkeintä ei ole lopputulos vaan matka! Matka on alussa ja jatkuu vielä.... Ihanaa retkeä tämäkin ja nautin joka hetkestä.

Halusin muuttaa myös hiusmallia ja väriä. Kiitos ihanan muuttumisleikkini loppusilauksen mahdollistajan - sain uuden pirteän lookin ja "kevyemmän" olemuksen kevääseen.

Hetki sitten sain tekstiviestin äidiltäni ... vanhempani haluavat tukea painonhallintaani sponsoroimalla tukea seuraavaan pakettiin, joka jo odottaa postissa. Kyyneleet silmissä vastasin viestiin suurella kiitollisuudella. Koko keho täyttyy valtavasta tunteesta ja kirjoitan tätä tekstiä kiitollisena saamastani tuesta.
 Taannoin äitini on itse laihduttanut yli 30kg ja tietää miten kovan työn takana se on. Jokainen gramma on iloitsemisen aihe.

 Muutoksen varjopuolena voi kai todeta monenlaiset negatiivissävytteiset kommentit, joita kovasti olen mietiskellyt. Sattumaahan ei ole ja aina joku kadehtii sellaista mitä itsellä ei ole tai ei edes ole tarvetta.
 Posket saavat vielä kaventua ja mennä kuopalle, paljon on kiloja vielä karistettavana. Älä nyt vaan liikaa laihdu, tissitkin katoavat jne..... Heh, melkein naurattaa ja samalla itkettää...saavuttaisin mielelläni ensin sen normaalipainon tai edes lähellä normaalia olevan BMI:n . Ihanilla ystävilläni on ollut onneksi loistavia kommentteja ja "lääkkeitä" näihin kommentteihin.
  Piston itsessään tunteva voi miettiä, miltä tuntuu ylipainoisessa ihmisessä nuo kommentit, varsinkin kun itse kovin hyvin tietää "läskiensä määrän" ja sen millaista on kantaa nuo kilot vaikka onkin sinut itsensä kanssa.
 Aikaisemmin olisin loukkaantunut, nyt mietin - Kiitos kommenteista - en ymmärrä tarkoitustasi, toivon että peilisolusi alkavat toimia ja mietit miten sanasi saattaisivatkaan loukata. Olen vahvempi tänään ja annan virran kuljettaa. Valitettavasti huonot siemenet eivät enää idä tässä maaperässä.


Positiiviset Asiat jäävät kyllä suurimmassa määrin mieleen - Onneksi!

 Ensinnäkin iloitsen erityisesti siitä, että annoin itselleni mahdollisuuden tutustua LR tuotteisiin ja vielä erityisesti, että aloitin ja otin tämän 28DBM paketin käyttöön.
 Kunnon boosteri ja vauhtiin laittaja on joskus paikallaan. Mahtavat positiiviset tuntemukset kantavat jatkossakin pitkälle.
 Jaksamista on tullut todella paljon ja ihana kun "taipuu" paremmin :D !! Huikea määrä ympärysmitoista on kaventunut. Lantiolta -13 senttiä, vyötäröltä -8cm mm. esimerkkeinä, se tuntuu vaatteissa ja olossa.

 Suuren Kiitoksen Annan Omalle Perheelleni, vanhemmilleni, siskolleni ja ihanille kannustajilleni!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti