Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 26. helmikuuta 2015

Kuulumisia ja ajatuksia painonhallinnasta

Ihanaa torstaita,

olo tuntuu huippu-hyvälle ja vaaka näytti aamulla lukemia, joka oli 11,1 kg keveämpi kuin aloittaessani painonhallinta projektiani LR Health and Beautyn 28 Days Boby Mission paketilla.

 Tämä on siis mahtava saksalainen ravitsemustieteellinen konsepti, joka perustuu siihen, että elimistö saa kaikki tarpeelliset hiven- ja kivennäisaineet sekä riittävän määrän proteiinia. Kaikkien ihmisten elimistö toimii siinä suhteessa samalla tavalla eli tuloksia tulee ihan kaikilla.

Konstit on monet, eikö vaan ?

Mutta vielä ei ole onneksi laihaa ihmistä tarvinnut syödä muuttuakseen itse siihen suuntaan !



Aktiivisesti olen myös suunnannut ajatuksiani ja muokannut tahtotilaa tietoisesti. Suuren ahaa-elämyksen toi taas tulleessaan myös uusi kurssi. Ihminen ajattelee päivässä 65000 - 70000 ajatusta ja todella tärkeää on se millaisen suunnan annamme ajattelulle.

 Maailma on tässä ja nyt - annan suunnan ja päästän irti, uskon ja luotan ... niin viimekädessähän ei ole onnistumisia ja epäonnistumisia on vaan LOPPUTULOS :). Lohdullista eikö vaan?!

 
Jokainen meistä on erilainen, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Ennen on voinut toimia joku toisenlainen malli ja nyt toimii tällainen. Elämme jatkuvassa muutoksessa ja hienointahan on se, että hetkeen voi löytää erilaisia keinoja toimia.
 
Tommy Tabermanin ohella Albert Einsteinin ajatukset ovat mielestäni upeita. Olen varmaan aikaisemminkin joskus tuon maininnut. Einstein on todennut joskus näin : " Voi elää niin, että kaikki on ihmeellistä tai mikään ei ole ihmeellistä" .
Mielestäni tuohon kiteytyy kaikki - miten toimimme, miten ajattelemme, miten suhtaudumme ylipäätään elämään.
 
Siksipä valitsin viimeiseksi kuvan, jossa voi myös valita positiivisen tai negatiivisen
 
 
Arvaatte varmaan - valitsen positiivisen, se sopii ajatusten suuntaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti