Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 25. elokuuta 2015

Ajatuksia homealtistuksesta

Koulut ovat alkaneet ja niin monta äitiä, isää, isovanhempaa ja tuttavaa ovat huolissaan koululaisistaan ja heidän hyvinvoinnistaan - eikä suotta.
Vanhat koulut eivät ole rakennettu uusien määräysten mukaan ja kunnat säästävät sammuttamalla kouluihin asennetut ilmastointikoneet yöksi - ja vanhat alipaineistetut järjestelmät ja ilma-aukot ovat tukittuina olleet jo vuosia jotta saadaan veto pois ja säästöjä lämmitykseen.

Olkaa hyvät- tarjolla tämän päivän lapsille HOMEKOULU! tai yhtähyvin aikuisille HOMETYÖPAIKKA tai HOMEKOTI

Omassa perheessäkin tämä on koettu ja edelleen koetaan. Keskimmäisen pojan silmälääkärissä todettiin vakavat silmänpohjamuutokset - syynä HOME! Päänsärkyä, vatsakipuja, infektioita toisensa perään, outoja ihottumia, nenäverenvuotoja,kuumeilua, särkyjä, ärtyneisyyttä ja yletöntä väsymystä. Listaa voisi jatkaa loputtomiin.  Kevättä kohden ei enää viikonloput riitä kompensoimaan tilannetta, jotta lapsi ehtisi toipua kuntoon.

Kuulostaako tutulle?
Kuka korvaa tämän aikapommin? No home-ja sisäilma-asiat ovat tämän päivän kuumaperuna kuten kilpirauhasvaivat, rasvat ja borreliakin. Yleinen terveydenhuolto vähättelee kuntajohtajien kanssa yhdessä moisia ongelmia. Liikaa peliaikaa lapsilla, eivät enää ulkoile ja syövät väärää ruokaa.

Melko outoa, että niin moni lapsi ja nuori sitten oireilee ja ovat aikanaan Suomen aikuisväestöä ja kantavat kehossaan tuon kovan taakan.





Olen asiaa paljon pohtinut ja sitä, mitä meissä tapahtuu, kun altistumme homeelle. Immuunipuolustus räjähtää äärimmäiseen toimintavalmiuteen ja hälyttää kaikin keinoin meitä huomaamaan ettei kykene suurta hyökkäystä enää torjumaan. Järjestelmä pettää - keho oireilee voimakkaasti ja reaktiot kasvavat. Alkaa voimakas altistuminen kaikelle, hajuille, mauille, mausteille, tuoksuille, lisäaineille - ihan kaikelle keinotekoiselle ja keho kokee kaiken vieraan uhkaksi.

Oireet ovat valtavat ja lankavyyhti senkun sekoittuu ja perimmäistä syytä on jo vaikea jäljittää.

Onko mitään tehtävissä?
Kyllä on! Aivan, joku fiksu siellä jo ajattelee että dynamiittia alle ja taivaan tuuliin moiset pesäkkeet. Ei huono sekään ja valtavia korjausurakoita osittain toteutetaankin. Tosin, monesti mietin että energiataloudellisesti yritetään korjata rakennuksia, jotka ovat rakennettu periaatteella että ilma kulkee -ei varmastikaan kohdata tarkoitusta.

Ehdottaisin kuitenkin, että otamme itse ohjat käsiimme ja suojaamme omat solumme ja poistamme myrkkyjä kehostamme säännöllisesti.
 Se on ainoa keino kaikenkaikkiaan selvitä.

Meidän perheessä puolustaudutaan sekä ravinnolla että lisäravinteilla.
D-vitamiini on jälleen avainasemassa, samoin puhtaan luonnolliset rasvat (heitä siis kaikki kevyt levitteet roskiin ja suosi voita, avocadoöljyö, kookosöljyä jne.)

 Kaiken ykkönen on :

 LR OMEGAT - sammuttamaan kehon hiljaista tulehdusta ja auttamaan immuniteettia

LR PROBIOTIC 12 -erinomainen immuniteetin kaveri, suoliston tasapainottaja!


 LR ALOEVERA HUNAJA GEELIJUOMA - poistamaan toksiineja eli myrkkyjä kehosta ja auttamaan kehon solujen aineenvaihduntaa

LR PROBALANCE - muuttamaan kehon pH tasapainoa ja siten estämään sairastumista happamoitumissairauksiin.

LR MIND MASTER - taudinaiheuttajien eliminointiin ja solujen uudistumiseen sekä palauttamaan kehon suorituskykyä.

LR COLOSTRUM - Direkt silloin kun on akuuttivaihe (palauttamaan ja tukemaan immuniteettia puolustamaan ) Helmet muulloin pitämään yllä hyvää tasapainoa kehossa.

LR VITAACTIVE - antamaan suojaa soluille, ylläpitämään hermoston toimitaa ja tukemaan keskushermoston toimintaa.

Juomme myös LR FIGUACTIVE TEETÄ, joka auttaa kehon nesteiden vaihtumisessa ja tukee aineenvaihduntaa , auttaen kehoa poistamaan sinne tulleita myrkkyjä.




ILOKSENI olen saanut huomata, että tuotteilla on tehoa ja lapsien puolustusjärjestelmä on saanut apua. Flunssat taitetaan nopeammin pois ja palautuminen on parempaa. Terveyttäkin olemme saaneet ylläpitää näiden avulla.

 Onnekseni olen saanut hoitolaani ohjeistuksen homealtistuneen hoidolle juuri näillä LR tuotteilla. Tuotteiden käytön ohella hoidoiksi sopivat erinomaisesti Detox-jalkakylvyt ja vyöhyketerapia.

 HOIDETAAN PUOLUSTUS KUNTOON !!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti