Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 6. elokuuta 2015

Elokuu - tervetuloa energinen syksy

Ihanaa Elokuuta Kaikille,
Sadonkorjuun aika alkaa olla parhaimmillaan ja ihanat tuoksut valtaavat kodit ja "hampsterit" ovat elementissään.
Meillä on jo säilöntä aloitettu, mansikoita, mustikoita ja vähän sieniäkin, mutta valtava määrä ollaan ihan syöty tuoreena ja napattu loistavat antioksidantit ihan tuoreeltaan.
                                                         

Heinäkuun loppuun mahtui mielenkiintoisia energioitakin ja sen varmaan monet huomasivatkin. Ihan maailman laajuisesti ja kansallisesti erilaiset mellakat, mielenosoitukset, provokaatiot ja toisaalta ihanat kokoontumiset, voimaantumiset oikeassa ja samanhenkisessä seurassa.
Monien tuttavat rakastuivat, uusia ihastuksia on ilmassa ja ihania ulottuvuuksia elämässä - sitten taas on se kääntöpuoli ; ikäviä kuolinuutisia on kuulunut, elämiä on sammunut ja ihmisiä on paljon sairastunut. 
Saattoipa reagoida oma keho ; kipuillen, särkyä enemmän, turvotuksia, sijoiltaan menoa, päänsärkyä ja outoja tuntemuksia.
Mieli reagoi varmasti toisilla ; mielialan vaihtelut, ärtymys - jopa viha toisia kohtaan  tai sitten suunnattomien purkauksien kohteena olo, itkuisuus, unettomuus, painajaiset, vetäytymisen halu.

Kuulostiko tutulle?

 Sininen kuu, astrologiset muutokset ja maailmankaikkeuden energiat ovat taas muutoksessa ja vanhat lainalaisuudet muutetaan. Ellet halua kehittyä ja kasvaa, putoat auttamatta matkasta - en tarkoita että kaikkien pitää olla positiivisia tai henkisiä -ei tokikaan! Kaikilla meillä on polkumme ja siinä , oman polun kulkemisessa pitää nyt tulla muutos, jottei sairastu tai putoa kokonaan kyydistä - vauhti on nyt valtavaa.

Mikä avuksi? Auta itseäsi, ole rehellinen itsellesi ja tunteillesi. Kukapa muukaan sinua auttaisi kuin sinä itse? Elä hetkessä, etsi asioista positiivinen puoli. Vanhat sanovat : Ei mitään niin pahaa etteikö jotain hyvää! Ja se on totta, asioilla on puolensa - vaikka emme aina niitä heti näekään.  Tärkeää on myös se, että " Antaa kaikkien kukkien kukkia." ja kukka se on se perunankukkakin (totesi joku kurulainen vitsinikkari aikanaan). Miksi rasittaisit itseäsi jollainen sellaisella, joka ei edes sinua kosketa tai sinua millään tavalla uhkaa?!
Anna mahdollisuus! Miksi sinun tai minun totuus olisi se absoluuttinen totuus?! Asioilla on puolensa, kaikki näyttävät eri näkökulmista erilaisilta ja jokaisella on oikeus mielipiteeseen.
                                                        
Mielenkiintoinen ilmiö on myös se, että eräs vallan saanut ominaisuus on, että ihminen ei ole tyytyväinen siihen mitä hänellä on tai sokeutuu sille, miten oikeesti asiat ovat hyvin ja ei ole mitään hätää. Kaikki on tässä ja nyt !

Nautitaan siis lämpimistä päivistä - maapallo ja aurinkokaan ei jaksa värähdellä lämpöä, kun kaikki valittaa miten surkea keli on. Oikeesti meillä on ihania päiviä - annetaan auringolle syy hymyillä! Nautitaan pimenevistä illoista, auringon nousuista ja laskuista syksyn sadosta ja hetkistä!

                                                   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti