Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 6. elokuuta 2015

Hoitopiste Keijunkuun uutisia ja uutuuksia


 Hoitopiste Keijunkuun kesä on ollut hyväntuulinen ja aurinkoinen. Ihania hoitoja ja loistavia, upeita asiakkaita, oivalluksia ja uusia tuulia.

 Ihania uusia luentoja hyvinvoinnista, joista seuraava on jo pian Vaasassa - ensi tiistaina.
                                     
 Luennolla käsittelen hyvinvointia näkökulmasta jonka olen saanut luontaishoitaja ja diplomivyöhyketerapeuttikoulutuksessa, ihmisen keho on viisas - se löytää tasapainon kun sille tarjotaan oikeat elementit rakentaa tasapainoinen keho ihan arjessa, jokaisena päivänä.

 Koskaan ei myöskään puhu liikaa stressin merkityksestä kehon toiminnassa ja miten se vaikuttaa ihan jokaiseen solumme toimintaan.
Mikä on lohdullista, on se että ihmisen keho on viisaampi kuin mikään lääketiede. Se osaa parantua ja parantaa vanhojakin vaivoja ihan itse. Hyvinvoiva keho on myös mielen tasapainon lähde.

Kesäkuussa sain oman ihanan tuttavuuden Keijunkuuhun, se toimii näyttelykappaleena, sillä hoitoja osaa jokainen tehdä itse ja kannattaakin. Laite on innovatiivinen ihonpuhdistuslaite Zeitgard  - aikavahti, ihanasti suomennettuna.
 Ihon hyvinvointi lähtee erityisesti puhdistuksesta, sen meille allekirjoittavat myös kaikki alan ammattilaiset. Puhdistamme hampaamme päivittäin, suihkussa monet käyvät päivittäin, kasvojen ihoa ja kehoa puhdistetaan erilaisin menetelmin.
 Zeitgard on tarkoitettu erityisesti kasvoille, mutta sillä voi hyvin puhdistaa myös kaulaa/niskaa, decolte aluetta ja vaikkapa kuivia kyynärpäitä. Miehille se on erityisen loistava ennen parranajoa pehmentämään kovaa partaa. 

 Ohessa kuva upeasta tuloksesta, joka on saavutettu Zeitagardilla puhdistettaessa, minuutti päivässä riittää.

Hilkan blogissa on ammattilaisen näkemys ja kokemus Zeitgardista, se kannattaa lukea.

http://www.lily.fi/blogit/hilkka-nurmos-hyvinvointia-ja-kauneutta/ihon-puhdistaminen-puhdistuslaitteella

Tätä ihanuutta saatte tosiaan kokeilla Hoitopiste Keijunkuussa ja mielelläni autan sen hankinnassa. Omaani en anna pois, se on päivittäisessä käytössä. Iho vastaanottaa kosteuttavat voiteet paremmin, kuivia kohtia ei enää ole, iho on kirkkaampi ja puhtaampi. Zeitgard on kasvojen "sähköhammasharja" . Hyvä ihonhoito on iso osa hyvinvointia.

Hoitopiste Keijunkuulle on syksyksi tulossa uutisia kätilötyönkin tiimoilta, siitä lisää sitten tuonnempana.
 Mainittakoot, että kätilöakupunktiota toteutan myös hoitolassa, ja se on ollut suosittua. Apua on moneen vaivaan löytynyt ja akupisteet monipuolisine käyttötarkoituksineen ja kehon suurena viisautena auttavat useisiin vaivoihin. Tervetuloa kokeilemaan!

Ihanaa Syksyn alkua, teemalla : Pienikin muutos nyt, on hetken kuluttua suuri ja jokainen panostus itseen on paras sijoitus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti