Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 2. kesäkuuta 2017

Loppuja ja alkuja ajatuksia niistä ja vähän muustakin

KAIKKI LOPUT OVAT ALKUJA, EMME VAIN SILLOIN TIEDÄ SITÄ ....

Siinäpä lause, jota monesti olen ajatellut.

Elämässämme vaikuttaa hetken joku, ja sitten taas jatkaa matkaa. Voimme itse valita hetkiä esim. työpaikkoja ja sitten taas ne voivat loppua. Niin, jonkun on loputtava jotta jokin uusi voi alkaa.
Niin se on elämän kaikilla osa-alueilla.... Herkistävä keskustelu sai sitä taas erityisesti ajattelemaan. Sukuun syntyy pieni vauva ja odottamatta läheinen nukkuu pois, aivan kuin väistyen uuden elämän tieltä. Toisaalta se on valtavan lohdullista, että juuri niin tapahtuu.
 Siksi voimme luottaa, että elämä kantaa sen monimuotoisissa mutkissa. Erot ja loput sekä eteenpäin siirtymiset ovat usein myrskyisiä ja ajattelenkin, että maa pitää möyhentää, jotta siinä itää jotain uutta ja hedelmällistä.

Nyt puhuttaa paljon alkava kesä ja se että loppuuko talvi,
loppuu kyllä kun annamme sen loppua. Maailma tarvitsee värähtelyä ja luottamusta siihen että kesä tulee ja se on jo tullut - alkanut. Ihana vihreys, taivaan sini on syvempi ja valoa tulvii koko yön. Unta emme tarvitse niin paljoa kuin talvella. Voimme nauttia siitä, käännetään ajattelu ja nautitaan - tämä on sen arvoista - ellemme nyt nauti niin huomaamme vasta kun se loppuu...

 

 Ajatuksia akkujen lataamiseen ja jos on se aika jolloin jotain loppuu ja ennen kuin uusi alkaa. Tyhjässä on aina mahdollisuus uudesta, mistä ikinä haaveiletkin. ....
  • Jos sinulla on kiireinen työ, niin varmista että sinulla on jossain rauha - kotona tai mökillä.  Vointia kohentaa rauhallinen ja kaunis ympäristö. 

  • Löydä itsellesi tila, jonne voit vetäytyä silloin kun hälinää ja rauhattomuutta on liikaa ympärilläsi. Omassa rauhassa 15-20min kuunnellen musiikkia, meditoiden tai vaan olemalla auttaa saamaan rauhan kehoon ja mieleen.

  • Nauti luonnosta akkusi latautuvat jo puolessa tunnissa ; syke rauhoittuu ja arjen kiireet unohtuvat. 

  • Rakenna päivääsi ja viikkoosi runko, jos se on mahdollista. Selkeys on mahdollisuus keskittyä asiaan kerrallaan, jolloin voit välttää ylikuormitusta. 

  • Vältä kahvia ja muita kofeiinipitoisia aineita, ne saavat kehoosi kierroksia. Jos olet kuormittunut niin huomaathan että myös teessä ja tummassa suklaassa on kofeiinia. 

  • Univaje -ja rästi saa kaiken kaatumaan päälle.  Nuku riittävästi, Kiinalaisen lääketieteen mukaan paras uniaika on klo 22 – 06 välillä.

  • Syö pieniä määriä riittävän usein, jopa muutaman tunnin välein. Nälkä tekee vihaiseksi ja ärtyneeksi, verensokerille tulee suuret heittelyt ja keskittymiskykysikään ei toimi.
 Image may contain: one or more people

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti