Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 15. marraskuuta 2011

Ajatuksia ravitsemusterapian tiimoilta

Kuten aiemmin mainitsin ja lupasin jotain tännekin ravitsemusterapiaopintojen alettua, nyt se tulee.  Hämmentyneet ajatukset on koottu ja uusien kokeilu ja sisäänajo alkakoot. Toivottavasti myöhemmin joskus saan päivittää niiden tuomista muutoksista omassa elämässäni.


Aloitukseksi; IHMISEN OHJEKIRJA
Mitä meidän pitäisi syödä? Syömmekö oikein? Kenen inressejä toteutamme kaupassa ostoksilla? Kysymyksiä ennen kuin avaan asiaa vähän enemmän. Todellakin, kuka meitä tänä päivänä eniten ohjailee ja kenen pitäisi ohjata?
 Ainakin mainokset, painettu ja näytetty sana lupaa terveyttä ja hyvinvointia...mutta saammeko sitä? Kukapa siihen mainokseen rahat antaa ---kauppa, teollisuus? Tuottaahan pitää ja meidän tulee kuluttaa. Eräänlainen ohjeistus lienee sekin.
  Olemme kuitenkin luonnon kokonaisuus ja olemme maapallolla jo kauan selvinneet. IHMISEN OHJEKIRJA LÖYTYY SIIS LUONNOSTA JA MEISTÄ JOKAISESTA.
 Luontoäiti suuressa viisaudessaan loi meidät niin että elämme rytmisä luonnon kanssa. Naiset kuun rytmissä ja miehet hieman pidemmässä 35-38 vrk rytmissä. Epäsäännöllisyys onkin luonnollista ja asiaan kuuluvaa. Meidät kaikki myös luotiin erilaisiksi ja omanlaisiksiin kokonaisuuksiksi.  Esi-isämme metsästivät ja keräilivät luonnosta ruokaa ja saivat sieltä ravintonsa.

 LUONTO OLKOON LÄÄKKEESI siinäpä fraasi ja haaste meille tähän päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti