Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 17. marraskuuta 2014

Terveisiä kursseilta

Viikonloppuna sain mahdollisuuden osallistua Tampereella kursseille.

Kurssin järjestäjänä toimi Esko Jalkasen työtä jatkava Luonnonvoimat Yhdistys Ry.

Yhdistys tekee Esko Jalkasen elämäntyötä tunnetuksi Suomessa.
Esko Jalkanen (1921-2007) oli metsänhoitaja, luonnontutkija ja kuuluisa suomalainen mystikko ja avunvälittäjä.
THM Tiina Lindholm vie eteenpäin Esko Jalkasen elämäntyötä viikonloppukurssein, ja pitämällä esitelmiä luonnon salaisista voimista ja niiden käytöstä. Esko Jalkasen nimesi työnsä jatkajaksi Tiina Lindholmin.
Kursseilla, yhdessä vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa ohjataan henkiseen kasvuun liittyvissä asioissa, kaikkia asiasta kiinnostuneita sekä välitetään Esko Jalkasen ohjeisiin perustuvaa maksutonta kuntoutusapua  halukkaille.


Kurssilla opin käyttämään varpua ja etsimään sen avulla maasäteilyä sekä poistamaan haitallista maasäteilyä.
 Oppi oli erittäin energeettistä sekä paljon antavaa. Kaikki opit perustuvat Esko Jalkasen vuosia kestäneeseen elämäntyöhön sekä luonnonilmiöiden tutkimiseen.

Koin heti alkuunsa ahaa-elämyksiä ja jollain tavalla dejavun. Isä sekä hänen äitinsä olivat aina puhuneet "vesisuonista" ja niitä on meidänkin kodista katseltu - ja sen mukaan on sängyn paikat valittu ettei tuo haitallinen säteily meitä tavoittaisi ja häiritsisi.

Vesisuonet olivatkin haitallista maasäteilyä ja nyt olemme siitä päässeet kodissamme. Ihanaa! Heilurilla ja varvulla voin vielä etsiä linjoja, mutta haittaa siitä ei enää meidän terveydelle ole.

Käsittelimme tärkeitä asioita mm. sähkömagneettista kenttää ja kuinka se kuluttaa meidän voimat ja energiat - lopulta toipumaan ei enää ehdi vapaa-aikanakaan. Kännykän ja mikroaaltouunin vaikutuksista monet ovat jo kuulleetkin. Mikro saa erilaisen käyttötarkoituksen ainakin meidän perheessä - se on vain suuressa hätätilassa käytössä - jos silloinkaan. Tiina suositteli sitä keittokirjojen säilytykseen ja ideoimme myös että mm. taikina nousee mainiosti suljetussa tilassa.

Muita tärkeitä asioita on myös rakkauden välittäminen, ruoasta kiittäminen, hyvät toivotukset ja myös se ettei vainajista puhuttaisi pahaa.
                                 
Terveyttä on hyvä vaalia luomutuotteilla, auringon alla kasvaneilla tuotteilla, kotimaisilla marjoilla ja huolehtia kehon happo-emästasapainosta - hapan keho sairastuu herkemmin ja on kasvualusta myös esim. syövälle. Emäksisyyteen on siis hyvä pyrkiä mm. kasviksia ja marjoja syömällä.

Ihania hetkiä ja hoitamista jota saan toteuttaa - pyynnöstäsi autan myös sinua



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti