Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 26. joulukuuta 2016

Ei kaksi ilman kolmatta

Olen niin innoissani, miten monilla asioilla voimme vaikuttaa hyvinvointiimme ja toivon, että samalla se herättää ajattelemaan, että olemme todellakin kokonaisvaltaisia ja biokemiaa. Mitään osa-aluetta ei saisi unohtaa, vaan lähteä systemaattisesti huoltamaan kehoa. Se voi toiselle olla se lepo, toiselle kehon hoidot ja käsittely, jollekin liikunta toiselle taas elämäntavan muutos ajattelun tasolla ja sitten yksi mainio tapa on lisätä ravintoon aineksia joilla lähdetään huoltotoimiin ihan solutasolta tai nk. koodataan kehoa uudelleen.

Ensimmäisenä haluan esitellä sellaisen tuotteen, jonka mainetta tahrasi joitakin vuosia sitten ollut villitys. Nuo tuotteet eivät vaan olleet laadukkaita ja siksi mainekin sai kolauksen, mutta terveysvaikutus tunnettiin jo niin kauan kun lehmiä Suomessa on ollut.
Colostrum eli ternimaito
Niin, varmaan mietitte, että mikäs tuosta LR colostrumista sitten niin erinomaista tekee. .... No se, että ternimaito saadaan tiloilta, joissa ei käytetä lainkaan antibiootteja tai kasvuhormoneja eläimille. Ternimaidolla on takuu, että se on alle 12h poikineen lehmän maitoa, esimaitoa eli colostrumia. Miksi tuo takuu sitten on niin tärkeä? Siksi, että vasta-aine taso alkaa laskea sen jälkeen nopeasti. Kun aikaa on kulunut enemmän kuin tuo 12h ei oikeastaan voida enää puhua terveysvaikutuksesta. Tämä on se syy, miksi on tärkeä saada tuotteelle tuo takuu ja tieto, että se todella on ternimaitoa.
 Sitten niitä kokemuksia tuotteesta.
Nestemäinen on paras immuniteetin tukija kun on jotain akuuttia tai jos on ollut joku pitkäaikainen vaiva joka ei ota parantuakseen. Se todellakin "koodaa" kehoa uudelleen. Immuunijärjestelmä alkaa toimia oikein.
Esimerkiksi kun on useita antibioottikuureja, immuniteetti blokataan nurkkaan, se ei voi eikä osaa toimia. Se toistuu ja toistuu...tulee joku vieras bakteeri tai virus, taudinaiheuttaja tai vaikkapa vaan voimakas altistus esim. keväällä koivun kukinta. Avot, asia on selvä allergia puhkeaa ja nuan vaan se blokataan taas antihistamiinilla nurkkaan kun immuniteetti reakoi. Tai jos tulee flunssa niin eiku antibiootit heti käyttöön. Kierre on valmis ja herkistyy koko ajan lisää.
Direkt on suosikkimme, se vaikuttaa nopeasti jos on flunssa tai jos on mahatautia. Yhdessä Probiotic 12 kanssa ei tarvitse kauaa potea kulkutauteja. Antibioottien jälkeen toipumiseen ja tasapainon löytymiseen.
AINA jos on toipilas tai esim. huonosti paranevia haavoja tai on jatkuvassa infektiokierteessä.

Colostrumia on myös rakeina ja kapselina, se sopii erityisesti jos on pitkäaikainen sairaus johon haetaan tasapainoa. Erityisesti suolistoperäiset sairaudet Chronin tauti mm. , MS tauti, Parkinson ja Borrelian aiheuttamat vaivat.
SUPER IMMUNITEETIN VAHVISTAJA, meillä sitä on aina jääkaapissa valmiina otettavaksi jos tarve tulee. Nokkii hintansa, vaikka arvokasta onkin. Mutta Todella LR laatuun voit luottaa.

Toiseksi mietin tänään, että kerron tuotteesta PROBALANCE
Probalance on huokoinen puriste, jossa on mineraalit toimintapareina. Magnesium ei toimi ilman kalsiumia, kalium ei ilman natriumia, molybdeeni ilman kromia jne. LR on tuonut tähän puristeeseen juuri ne mineraalit, joiten avulla keho tasapainottuu ja kehon happamuutta voidaan hiljalleen muuntaa mineraalien avulla emäksiseksi.
Emäksisyys tarkoittaa monessa kohtaa hyvinvointia. Esimerkiksi migreeni ja päänsärky ovat happamuussairauksia, jopa syöpä katsotaan olevan sellainen. Happamuutta lisäävät teolliset ruoat, stressi, kahvi jne. Perus sääntö on, mitä happamampi keho sen enemmän vaivoja.
Huikeita kokemuksia myös tästä tuotteesta :
Närästys helpottui välittömästi kun imeskeli kaksi puristetta.
Migreenin alkuoireisiin, auraan - heti kaksitoista puristetta ja migreeni ei tullutkaan. Yleensä saan ottaa tuossa vaiheessa jo täsmälääkkeen.
Asiakkaan noidannuolta helpottamaan, heti 12 puristetta ja kipu alkoi hellittää. Saimme muilla keinoilla autettua tilanteen sellaiseksi, että kumarassa tullut asiakas käveli suorassa. Muuta kipulääkettä ei tarvittu.
Iholla olleeseen muutokseen, päivittäin Probalancea suun kautta ja muutos alkoi nopeasti parantua ja iho oli terve sen alla.
Lihasjumeihin koko perheelle olemme käyttäneet tätä sekä päänsärkyihin. Aivan loistava tuote!!

Ehdoton myös jos joku flunssa tai vastaava on tulossa. Nopeasti isolla annoksella Probalancea, sillä emäksinen keho hylkii paremmin bakteereja, viruksia ja taudinaiheuttajia.

Vaikuttaa myös makeanhimoon. Molybdeeni ja kromi yhdessä toimivat aivojen nälkäkeskuksen kanssa siten, että sokerin himo laantuu. Probalancelle on ominaista myös se, että se luontaisesti tasapainottaa myös verensokeria. Tuotteesta on monet raskaanaolevat saaneet apua myös verensokerin heilahteluihin ja ennaltaehkäisemään raskausdiabetestä.

Itse olen valtavan innostunut monipuolisista tuotteista ja siitä, että monella niistä on upeita käyttömahdollisuuksia niin sisäisesti kuin ulkoisestikin ja jopa eläinten hyvinvointiin. Uskaltaisin väittää, että meidän perheen lääkärikäynnit ovat vähentyneet aivan valtavasti tuotteiden käytön aikana. Yleensä olen saanut terveyskeskusmaksuni maksaa - vaan nyt taitaa olla maksamatta ;) , ja lastenkin sairastelu ollaan kotikonsteilla selätetty. JA mikä ihan parasta - kotona on tuotteita, joilla saa ensiapua vaivoihin, se helppous ja nopeus. Ikävät flunssat ja vatsataudit saadaan taittumaan alle puolella aikaa mitä normaalisti menisi ja monta monta juttua ennaltaehkäistyä.

Voin vain Lämpimästi Suositella ja haastaa teidät kokeilemaan. Jokainen on yksilö, mutta varmasti apua lisäravinteilla saa jos vaivoja on. Valitettavasti ravintomme on köyhtynyttä, pitää se jälleen todeta uudelleen ja kipulääkkeillä saadaan vain oire sammutettua - ne eivät valitettavasti paranna.

Niin, monet miettivät tietenkin hintaa ja tuotteiden kalleutta. Terveyden ylläpitäminen tuo pitkässä juoksussa sinulle säästöjä joita et ehkä nyt laske hyödyksesi, mutta mietihän paljonko rahaa kannat apteekkiin.
Entäpä sellainen ajatus, että Kehosi on ainoa kotisi, missä sinun on pakko elämäsi asua.
Sote uudistus tulee ja lääkäriin pääsy on jo nyt monella paikkakunnalla haasteellista, se aiheuttaa pelkoa ja harmia. Uskon, että jos oikeasti joskus tarvitsen apua saan hoitoa, mutta muutoin pikkuvaivat hoidan itse tukemalla hyvinvointiani ja käytän vaihtoehtoisia hoitomuotoja.
Olen 26 vuotta työskennellyt erilaisissa terveydenhuollon yksiköissä ja auttanut valtavasti ihmisiä, niin ovat tehneet kolleegat ja kaikki lääkäritkin, mutta vain aniharva on parantunut. Leikkauspotilaat varmasti kyllä, kun vaiva on poistettu, mutta ehkä saatettu tilalle toinen vaiva. On erinomaisen tärkeää, että katsomme elämäämme ja hoitoamme monesta suunnasta.
Olemmehan hienoja moniulotteisia yksilöitä!

Ps. Joulukuun ajan Hoitopiste Keijunkuun nettipuodista tuotteet voi tilata ilman postimaksua ja Probiotic 12 sekä Colostrum Direkt tuotteista on erinomainen tarjous.
Autan mielelläni sinuakin askarruttavissa kysymyksissä ja hoitolan hyllystäkin voit tuotteita löytää.
https://hoitopistekeijunkuu.lr-partner.com (kopioi osoite ja liitä selaimeesi)
ja tutustu verkkokauppaan, niin pääset ostoksille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti