Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Huikeita käyttökokemuksia ihanista tuotteista

Hoitopiste Keijunkuu sai yrityksen alkumetreillä tutustua yritykseen nimeltä LR Health and Beauty. Myönnän, en ollut aiemmin kuullut siitä koskaan enkä liioin sen tuotteista.

Etsin silloin yritykseeni hyviä ja laadukkaita lisäravinteita mm. hyvää omega valmistetta ja erinomaista probioottivalmistetta.
Suoramarkkinoinnin alalla on hienoja yrityksiä, jotka tarjoavat asiakkailleen aina jonkun mielenkiintoisen tuotteen tai tuotteita, mutta sellainen kokonaisvalminen katsahdus esim. hyvinvointiin valitettavasti usealta puuttuu.

Ystäväni oli jo aiemmin minulle laittanut sähköpostia yrityksestä nimeltä LR ja olin kiittänyt viestistä ja kieltäytynyt sen suurempia selittelemättä tai perehtymättä asiaan.
Innostuin kuitenkin sitten kyselemään häneltä lisätietoa ja sitten sain ilokseni erään jälleenmyyjän auttamaan minua messuille sekä kertomaan tuotteista lisää.

Olin löytänyt sen loistavan probiootin.
Probiotic 12 se loistava tuote, mielenkiintoisilla ominaisuuksilla. 12 eri bakteerikantaa, mikrokapseloitu tuote (eli tarkoittaa sitä, että se ohittaa vahvat mahahapot ja menee siis oikeaan osoitteeseen eli suolistoon) alkaen muodostaa uutta bakteerikantaa nopeasti, sillä se sisältää myös prebiootin eli bakteereille on nerokkaasti tuotteessa itsessään omaa evästä mukana.

Niin ja sitten niitä kokemuksia vuosien varrelta :
Olin saanut vahvan antibioottikuurin ja koko vatsa, ja suolisto menivät aivan rikki - todella voimakas antibioottiripuli iski päälle. Muistin ohjeen, akuuttiin vaivaan heti kaksi kapselia veden kanssa. Ripuli loppui kuin seinään. Ja matka jatkui yksi kapseli iltaisin illalla viimeisenä ennen nukkumaan menoa.

Lasten mahataudit ja flunssat on taltutettu tällä tuotteella. Yksi kapseli heille ja korkeintaan kaksi päivää oireita ja tauti alkaa taittua.

Viime kesän matkalla sain auttaa toista suomalaista pariskuntaa tarjoamalla vatsaoireisiin Probiotic 12, kaksi kapselia ja vatsan väänteet loppuivat siihen. Nyt tiedän että heidän joulun reissulle on pakattu tämä tuote mukaan. Se on matkalaisen number ONE :)

Suolisto on viisas, se toimii hienosti, on meidän toiset aivot. Sitä kannattaa hoitaa entistä paremmin. Probiooteista tehdään edelleen paljon tutkimuksia ja Probiotic 12 on myös tutkittu, voit kurkata halutessasi tuloksia hakusta pupmed jossa on ajankohtaisia tutkimuksia eri asioista.

Omegat, meidän perheen suosikit !!
Nimikin sen kertoo, Super Omega 3 activ.  Loistavat pitoisuudet, Epaa riittävästi päiväannoksessa ja mikä parasta mukana DHA eli keho otetaan tuotantoon mukaan, jolloin omega 3 pääsee valloittamaan omega 6 varaamia paikkoja, saadaan kehoon tasapaino omegojen suhteen. Mielenkiintoista !!

 Kokemuksia  meidän perheeltä :
 Minä kilpirauhaseni kanssa taistelija... LR omegat ovat laskeneet hiljaisen tulehduksen määrää. Ai mistä sen tietää?? No, sen jälkeen kun olen ottanut ne käyttöön olen harvoin sairastanut ja jos olen ne infektiot ollaan saatu kuriin ja kehon kivut ovat vähentyneet todella paljon.
Tytär on ollut ilman astmalääkkeitä 4 vuotta (infektioastma puhkesi 7-8kk iässä ja lääkkeillä kolme vuotta).
Ei ongelmia teinipoikien kanssa, vaan mielen ailahtelut ovat tasoittuneet todella paljon ja tietävät suurimpaan mieliharmiin mennä omegapurkille, myös molempien nenäverenvuodot ovat rauhoittuneet sekä on suojaamassa homealtistusta vastaan ( tekee tulehduksen kehoon).
Keskimmäinen poika jatkaa omalla luokallaan ja hahmotushäiriöiden hoitoon olemme saaneet ruokavaliosta paljon apua. Me halusimme lapsemme jatkavan normaalilla luokalla ja sen eteen teemme töitä kotona. Hoito ja apu on kokonaisvaltaista ja hyvinvointi alkaa lisäravinteista sanoo tämä äiti sekä kokonaisvaltaisesta hoidosta.

Suosikkien lista alkaa olla jo pitkä, mutta muutama ihan helmi vielä.
Cistus Incanus, jälleen kerran LR laatua ja nerokkuutta. Cistus Incanus josta käytetään nimeä Rock Rose on erinomainen ominaisuuksiltaan myös energeettisesti, mutta nyt keskityn enemmän tähän nerokkaaseen tuotteeseen ja sen sisältöön.
LR on tuonut tuon ihanan kasvin lisäksi samaan kuoriloon sinkkiä ja c-vitamiinia eli immuniteetin superaineet.
Erityisesti cistus-kasvi sisältää polyfenoleja eli ne 
• parantavat tai lievittävät infektioita kurkussa, nenässä ja nielussa.
• laajentavat verisuonia, joten tämä vilkastuttaa verenkiertoa ja alentaa verenpainetta.
• vaikuttavat antioksidatiivisesti ja suojaavat siten sydän- ja verisuonisairauksilta.

Emeritusprofessori Osmo Hänninen on tutkinut ja kertoo polyfenoleiden vaikutuksista seuraavanlaisesti.

”Marjojen kuoriosissa on runsaasti polyfenoleita ja niiden alaryhmiä antosyaaneja ja flavonoideja, kuten niistä nykyään usein uutisoidaan, joiden pinta-aktiiviset osat takertuvat bakteerien, virusten ja homeiden pintamolekyyleihin ja estävät tällä vaikutusmekanismilla useiden taudinaiheuttajien pääsyn limakalvojen läpi”
Cistusta on tutkittu myös punkin aiheuttaminen sairauksien hoitoon ja siitä on saatu lupaavia tuloksia.

Kokemukseni :
Olen syönyt Cistus-kapseleita säännöllisesti sen jälkeen kun sain akuutin munuaistulehduksen muutama vuosi sitten. Funktionaalinen lääkärini heitti ilmaan epäilyn että kenties se olisi borreliainfektio joka aktivoitui aiemmista syistä johtuen.
Kaksi ja puolivuotta ei oirettakaan. Pidin taukoa hetken muutaman viikon, kehoon tuli kipuja ja alkoi ensimmäistä kertaa voimakkaat virtsatieinfektion oireet. Ensimmäisen munuaistulehduksen olin vuosia sitten saanut oireettomasta virtsatieinfektiosta, joten säikädin toden teolla oireita ja onneksi asia saatiin hoitoon nopeasti.
Opin jotain.... Cistus ei mene tauolle enää kahdeksi viikoksi, se on minun ystäväni. Stressi kuluttaa sinkkiä ja c-vitamiinia eli nekin ovat tarpeen ja immuniteetista kannataa huolehtia. Se on niin tärkeä, ja erityisesti nyt on Cistuksen aikaa kun influenssa jyllää ja mahataudit ja kurkkukivut.

Otan vielä yhden ihanan josta sain nyt juuri kuulla hienon kokemuksen.
VitaAktiv, se on nestemäinen B-vitamiini valmiste josta löytyy myös D-vitamiinia. Mihin me tarvitaan niin paljon kaikkea? 
Solumme rakennusaineet ovat vitamiineja, hivenaineita ja mineraaleja, rasvoja, proteiineja jne.... 
Jos kehossa on häiriötila ja olo ei ole hyvä tai kulutat paljon ravintoaineita esim. kova liikunta, raskas fyysinen työ, tupakointi, altistumiset, allergiat, herkkyydet, stressi jne jne. Niin aina tarvitaan lisäravinteita se on selvää, ja voisinpa heittää sellaisen väitteen, että ruokamme on valitettavan köyhää. Se ei ole enää maukasta, se on tehoviljeltyä ja -tuotettua, lannoitteet on köyhdytetty ja Suomen maaperä ei ole koskaan ollut erityisen rikas. 
B-vitamiinit, erinomaisessa imeytyvässä muodossa. Hermovitamiinit, muistivitamiinit siinä ne ovat. 

Kokemus : 
Nyt jo edesmennyt isäni, sai syöpäkipuihin apua tästä tuotteesta. Luustoon levinnyt syöpä aiheutti kovia kipuja koko kehoon. Uskomme, että kipuviestit hermostoa pitkin vähenivät huomattavasti tämän tuotteen avulla. Myös hemoglobiini saatiin nousemaan hyvin. 

Toinenkin kokemus kivunhoidosta tuli juuri: kovia fibromyalgiakipuja ja lihaskipuja etenkin jaloissa ja selässä, sekä käsissä. Kuukauden käytön jälkeen ei kipua, ei särkylääkkeiden käyttöä!!! Ihan mieletön tulos!!!! 

Vuosi kiitää kohti loppuaan, haastan teidät kaikki kokeilemaan. Autan omien hyvien tuotteiden löytämisessä ja otetaan uusi vuosi ja sen haasteet kevyemmin vastaan. Anna mahdollisuus kehollesi ja soluillesi. Testaa vaikka itse! Tiedän, olin niin kriittinen itsekin mutta pois en anna. Meidän ensiapukaapissa on enemmän LR perheen tuotteita kuin mitään muuta ja taas kerran lasten lentsun selättäjinä olivat probiootit, aloevera geelijuoma ja colostrum. 
Kerron pian lisää aloeverasta ja sen käytöstä meillä, ja siitä että se on meidän perheen homealtistuneiden pelastus. Yksi suosikki on ehdottomasti probalance ja nyt käytössä on ollut Woman Phytoactiv... niistäkin lupaan pian kertoa lisää. 

Ostoksille voit tulla Hoitopiste Keijunkuuhun, tuotteita löytyy hyllystä tai näppärästi ostaa tuotteet verkkokaupastani.
https://hoitopistekeijunkuu.lr-partner.com/#home

Keskeltä alapalkista klik - tutustu LR verkkokauppaan ja voit valita ostoskoriisi haluamasi tuotteet. Helppoa!!

Ihanaa alkavaa viikkoa rakkaat ihmiset, pian on joulu.... Onneksi on aloeveraa jos ruoka maistaa liian hyvälle ja ähky meinaa yllättää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti