Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 19. joulukuuta 2016

Käyttökokemuksia osa kaksi :)

Stressi se minun yksi lempiaiheeni ja se tuote, joka minut valloitti ja on ehdottomasti meidän perheen suosikki number UNO.
Se on MIND MASTER
Tutustuin Mind Masteriin silloin heti LR matkani alussa. Hetkeä aikaisemmin oli lanseerattu uusi maku alkuperäisen "vihreän" rinnalle, himpun makeampi "punainen". Sain ohjeeksi silloin, että aloita varovasti 10-20ml / päivä ja lisää tarvittaessa annosta 10ml/ vko.
Heti ensimmäisen viikon jälkeen huomasin olevani paljon virkeämpi ja suolentoiminta oli säännöllistä kun aamulla nappasin Mind Masterin tyhjään vatsaan.
Välillä oikein koittelin niskojani, että onko ne kovat, kun lihasjännitykset todella olivat kadonneet. Päivät olivat hektisiä, koululaisten asioiden hoitoa, opiskelua, kolmivuorotyötä ja pitkiä päiviä sekä illalla vielä harjoitushoitoja asiakkaille sekä yrityksen käynnistelyä vauhtiin ja sen oheistoimintoja.
Nii-in, jaksoin helposti aamun startilla ja illalla tuli ihana väsy, sellainen oikea väsymys eikä mieltä askarruttanut mikään ei edes asiat jääneet pyörimään päähän.
Aloin antaa Mind Masteria lapsillekin 5-10 ml ensin. Loistavia suoja-aineita jälleen kerran homealtistuneille lapsille ja pikkuneidille jolla oli infektioastma tausta. Keskittymiskyky parani kaikilla ja poikien koenumeroissa alkoi tulla muutosta.
Eräs jälleenmyyjä sanoi Mind Masterin olevan lamppuöljyä, todella - lamppu syttyi. Ajatukset olivat selkeämpiä ja tuli myös aloitekykyä. Tuumasta toimeen -olisi voinut olla myös hyvä nimi tuolle ihanalle tuotteelle.
Mitä Mind Master sitten on?
Saksalaisissa stressiklinikoissa tutkittiin stressaantuneita ihmisiä ja heidän veriarvojaan. Huomattiin korkeita stressihormonipitoisuuksia veressä ja alettiin miettiä, mitkä antioksidantit vaikuttaisivat tuohon tilanteeseen ja miten saataisiin ne laskuun, sillä tiedettiin kokeiden arvojen sekoittavan fyysisen kehon toiminnan lisäksi myös tunteita, mieltä ja jopa tapoja.
Aineosat löydettiin ja tuotekehittely annettiin LR Health & Beautyn tehtäväksi. Syntyi hyvänmakuinen juoma kaikkine tärkeine vitamiineineen ja hivenaineineen laskemaan oksidatiivista stressiä ja ylläpitämään sekä lisäämään suorituskykyä. Niin, se tiedettiin, että kun keho on vahvassa stressitilassa sen toiminta- ja suorituskyky laskee. Myös toiminnat ja tavat saattavat olla häiritseviä jopa hallitsemattomia esim. agressiokohtauksia.
Lisää tutkimuksia kun tuote saatiin käyttöön. ....JO kahden vuorokauden käytöllä saatiin huikeita laskevia arvoja stressihormonipitoisuuksiin verenkierrossa. Saatiin loistava tuki stressaantuneiden ihmisten hoitoon klinikoilla. Loogista eikö totta? Noidan kehä on katkaistava ja toiminnan kautta saatava ihminen hoitamaan omaa kehoaan, joskus ratkaisun avaimet ovat tilkkasessa Mind Masteria ja se toimii erinomaisena tukituotteena monessa stressiperäisessä sairaudessa tai oireilussa.

Makein kokemus varmasti on äitini kokemus, josta joskus varmaan jo kerroinkin.
Eläkkeelle pääsy häämötti ja isän hoito vaati paljon energiaa sekä organisointia. Viimeisiä tarkastuksia työterveydessä ja kolesteroli arvo 7,3mmol/l. Juttelimme puhelimessa ja äiti mietti kaikki vaihtoehdot punariisistä Beceliin jne. Rauhoittelin ja totesin, että otappa käyttöön Mind Master red ja ota vain 10ml/päivä ja jos on raskas päivä tulossa ota 20ml, älä muuta mitään ruokavaliossa, katsotaan ensin tämä. Luontaishoitajakoulussa olin oivaltanut että sokeri ja stressi ovat kolesterolin aiheuttajia, mutta toisaalta se on kehon viisas suojamekanismi, että ei sitä tarvitse pelätä.
Nerokas Mind Master muuten tasaa verensokereitakin, ellen sitä vielä maininnut.
Kuukausi käyttöä pienellä annoksella ja kolesteroliarvo 6,1mmol/l.  Selkeä osoitus siitä että stressi aiheuttaa suuria muutoksia kehossamme.
Eräs asiakkaani totesi myös seuraavaa : Ajattelin etten koskaan voi omistaa "lehmän hermoja" varsinkaan kun lapset osaavat vetää oikeista naruista. Vaan Mind Master antoi ne ....


Sitten ne monen monen vatsaoireilun pelastajat ja sen jouluähkyn ja erilaisten allergisten oireiden ja jos kotona ei ole tippaakaan ihon puhdistusainetta tai kehon tasapainossa on jotain pielessä tai se suurin - poikien HOME altistuksen hoitaja ja kehon tasapainon palauttaja.
Aloevera geelijuomat Hunaja, Persikka ja Sivera - unohtamatta Freedomia jota itse aina välillä käytän kuureina.
Poikien suosikki on alovera geelijuoma Persikka. Sillä aloitetaan aamu ja se on koulupäivän jälkeinen snapsi. Se on ylimääräinen annos jos särkee päätä, tai jalkoja, tai vatsakipuja tulee.
Vetämätön olo, tai väsymys - aloevera geelijuoma auttaa.
Aloevera Hunajalla puhdistettiin pikkuneidin korvisten reikiä ja sillä hoidettiin myös yksi silmätulehdus, kun terveyskeskuksesta oli uhohdettu resepti laittaa. En sitten aloittanut puhelu ja ajelurumbaa vaan pumpulilappu vedellä kostutettuna ja sitten siihen vielä tilkkanen aloevera hunajaa ja puhdistus. Niin lähti tulehdus korvisten reijistä ja silmistä.
Aloevera siis poistaa kehosta mm. myrkkyjä, bakteereja ja viruksia sekä rasvaa. Aloevera on myös luontaisesti luomua, sillä sen kasvatuksessa ei tarvita torjunta-aineita vaan se on luonnon oma neronleimaus koko kasvi, siinä on itsessään torjunta-aine, tai oikeastaan myrkky, aloiini. Joka toimii esim. erinomaisena hyönteiskarkoitteena. MUTTA aloiinia ei saa nauttia sisäisesti, se altistaa maksan sekä suoliston toiminnan häiriöille jopa sairastumiselle.
Aloeveran lehtigeeli joka on lehden sisällä, on parantavaa ja hoitavaa. Se on turvallista ja oikea terveyspommi. Siitä voidaan tehdä voiteita ja juomia sekä erilaisia geelejä. Aloeveran parantavat vaikutukset on tunnettu vuosisatoja ellei tuhansia.
Aloeverassa on täydelliset aminohapot eli juurikin ne kaikki joita ihmisen solut tarvitsevat muodostaakseen sen viimeisen - kun ne kaikki on kehossa niin se toimii tasapainoisesti. Aminohapot tulisikin nauttia täydellisinä ketjuina, muutoin keho ei osaa niitä hyödyntää.
Aloeveran tiedetään juurkin hoitavan tulehduksia, allergioita, sopii jopa laihduttajalle, se tasapainottaa hienosti sokeriaineenvaihduntaa, lisää soluaineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita ja myrkkyjä kehosta jne jne. luettelo on pitkä.
Sen verran vielä mainitsen uusimmasta aloevera geelijuomasta Freedomista. Se on huikea yhdistelmä aloeveran voimaa ja glukosamiinia sekä muita tärkeitä niveliä hoitavia aineosia.
Käytän sitä itse kuureina, sillä vyöhyketerapia kuormittaa erityisesti sormien niveliä ja kuten tiedämme niin naishormonien vähetessä alkaa nivelten välittäjäaine kovettua ja vähentyä. Freedomin glukosamiini hakeutuu niveliin ja geeliytyy siellä lisäten välittäjäainetta ja samalla toimii iskunvaimentimena.
Sanoisin, että jokaisen jolla on selkä, polvi, niska-hartia, käsi jne ongelmia erityisesti nivelissä pitäisi tutustua tähän tuotteeseen.
Se toimii myös tehostaen kipulääkkeiden vaikutusta eli vaikka tarvitsisit säännöllistä kipulääkettä niin ehdottomasti kannattaisi Freedom kortti kääntää ja kokeilla. Se toimii.... lääkekulut ja lääkärikäynnit vähenisivät huomattavasti ja myös ennaltaehkäisyyn pitää kiinnittää huomiota.

Tiedän muuten lääkäreitä jotka ovat perehtyneet glukosamiiniin ja sen vaikutuksiin ja ovat jo vuosia sitä käyttäneet.
Aloeveratuotteissa on vaan huomioitava se, että ne ovat vertaohentavia eli Marevan lääkityksen kanssa ne eivät sovi, ja Freedomista herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita, sillä sen glukosamiini on valmistettu ravun kuoresta.
Suosittelen, ja mielelläni kerron vielä lisääkin näistä tuotteista.

Voisinpa haastaa teidät kokeilemaan ja testaamaan tuleeko vaikutuksia.
Onhan kokemuksia myös siitä että aloevera geelijuoman avulla siitepölyallergiaa poteva ei ole tarvinnut koko keväänä antihistamiinia. Toki se vaatii sitä että aloeveran käyttö on aloitettava ennen siitöpöly tai kukinta aikaa,  noin kaksi kuukautta ennen on hyvä aika.  Asioita voi punnita siihen tapaan, että valitsetko lääkkeen vai kehoa tasapainottavan geelijuoman ja kenties allergiasi helpottuu valtavasti, kun solutasolta lähtee kehon hoito. Ainakin minä kokeilen tuolla tavalla, ja perheeni. Meidän perheen lääkärikäynnit ovat kyllä vähentyneet todella reilusti ja valitettavasti olemme huonoja apteekinkin kannattajia. Meillä on LR kauppa!

https://hoitopistekeijunkuu.lr-partner.com/#home

Näistä kahdesta tulikin paljon asiaa, mutta jatketaan taas pian muutamalla suosikilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti