Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 18. helmikuuta 2015

28 DAYS BODY MISSION





Mielenkiinnolla tammikuussa 2015 kuuntelin tuotepaketin lanseerausta ja skeptisenäkin moitin sen ateriamäärää ja kovaa rääkkiä kropalle.
 Jotain innostusta jäi kuitenkin kytemään, sillä viikko tilaisuuden jälkeen päätin, että syksyinen projektini jäi pahasti kesken ja tuntui, että jouluinen ruokajuhlinta oli tukkinut koko kehon. Vähensin hiilihydraateista ja jätin kaikki gluteenittomatkin viljat vähille, leipä jäi 14.1 kokonaan pois.
 Virkeys alkoi palata kehoon ja kuulostelin innokkaiden uutisointia 28 days body mission ohjelmasta. Tottahan mielessä oli myös Jyväskylässä haastateltu Janne Lehto, joka oli Figuactiv tuotteilla pudottanut painoaan huikean määrän - 142kg väheni 6kk aikana 35kg ja vuodessa 47kg.

Löysin tuotteista keliaakikolle sopivan paketin ja päätin tilata sen.
4.2. aamulla vaakalle ja siitä alkoi aamupala Figuactiv tuotteilla. Ensimmäinen päivä meni kuin siivillä ja loistava olo tuli kehoon, virkeyttä ja jaksamista valtavasti.
Toisena aamuna olo oli hieman nuhjuinen ja tukkoinen, mietin että mikäs nyt... Ymmärsin, etten ollut juonut tarpeeksi vettä.
Raikas vesi ja tee ovat erittäin tärkeä osa onnistumista. Kehosta alkaa poistua kuona-aineita, jotta ne poistuisivat on  syytä juoda runsaasti.
Sen koomien ei ole huonoa hetkeä ollut. Luonnollinen nälkä tulee ennen ateriaa, mutta ei siltikään mikään kiljuva nälkä. Ateriat riittävät loistavasti päivälle.

Keitot ovat maukkaita ja pirtelöt herkullisia. Mainoksen lause : LAADUN VOIT MAISTAA on täyttä totta.





Painonhallintaan on monia keinoja, mutta 28 days body mission on mielenkiintoinen. Siinä lasketaan päivän kalorien saantia, tiedämme että se on ainoa tapa laihtua. Hivenainepuristeilla ja Figuactiv teen avulla avustetaan rasvanpolttoa, tuetaan aineenvaihduntaa sekä muunnetaan kehoa happamasta emäksiseksi. Ateriat turvaavat proteiinien saannin sekä estävät nälkäpiikit sekä illan proteiinidrinkki avustaa vielä nukkuessakin rasvanpolttoa.



Entä tulokset sitten?
Ensimmäisen viikon jälkeen painoin -4,6kg vähemmän kuin 4.2.15
14 päivän jälkeen painoin -7,1kg vähemmän kuin aloituspäivänä.

Mitään negatiivista en osaa sanoa vielä tämän perusteella, olo on mainio ja energinen, vatsa toimii, sokeritasapaino on ilmeisen kohdallaan, nukkuminen on rauhaisaa ja ennen muuta vaaka näyttää joka aamu vähemmän, mitä ei voi oikein edes käsittää.
Olen suunnattoman iloinen, että tartuin tähän tilaisuuteen ja skeptikolle nyt näytetään miten asiat ovat.

Ilokseni totean , että voin vaan suositella tätä pakettia lämpimästi ja tuloksia tulee, kun vaan noudatat ohjelmaa.
Monet miettivät paketin hintaa, nyt ajattelen että satsaus kannattaa. Aivan varmasti terveys paranee, ylipainoon liittyvien sairauksien riski pienenee, maksaessani jostain - tulee myös motivaatio toteuttaa ohjelma loppuun lipsumatta, toisin kuin saisi sen ilmaiseksi. Huomioitavaa on myös se, että kaikilla on mahdollisuus saada paketti samaan hintaan kuin minullakin.

Mikä parasta...

" NAISELLAHAN ON OIKEUS MUUTTAA MIELIPIDETTÄÄN "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti