Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Helmikuu


Aikaa on vierähtänyt viimeisestä bloggauksesta tovi.

Monenlaista suunnitelmaa ja iloa mahtuu joulukuusta tähän päivään.

Heti vuoden alussa löytyi mielenkiintoisia koulutuksia ja niitä ikäänkuin tarjoiltiin, kun olin niistä haaveillut. Aikaakin niille järjestyi ja järjestyy eli maailmankaikkeus vastaa siihen mitä toivon.

Luvassa on ihanaa akupunktiota synnytyksen hoidossa työpaikkakoulutuksena sairaalassa ,
NLP:n perusteita, kuumakivihierontaa sekä lymfaterapiaa.
 Kaikki täydentävät toisiaan ja saan ihania välineitä työskennellä niin ammatissani sairaalassa kuin hoitolassani.
 

Tähän kevääseen mahtuu myös koko kehon muutosprosessi ja kilojen karistaminen.
Aika on ilmeisesti valmis myös tähän...
Nyt on viisi vuotta huollettu mieltä opiskellen itseä ja oman kehon reaktioita, niin fyysisessä kehossa kuin tunne -ja energiakehossa. Kipeistäkin asioista voi puhua itkemättä, työpaikkakiusaamisen jäljet ovat parantumassa hienosti ja oma voima säilyy sisällä paremmin kuin vuosiin. Kilpirauhanen on saatu toimimaan loistavasti Armour Thyroidilla ja lisäravinteilla.
Parikin uutta ammattia on opiskeltuna ja nyt on aika saada tälle naiselle se uusi figuuri vai pitäisikö sano se vanha figuuri. 
Kehon muutoksessa on mukana tammikuussa lanseerattu LR Health & Beautyn 28 days body mission. Ihana paketti kaikkea sitä, mitä onnistuneeseen painonhallintaan tarvitaan.
Viikko sitten torstaina aloitin tällä paketilla ja tänään viikkon kuluttua painan -4,6 kg vähemmän kuin aloittaessani. Olo on energinen ja virkeä. 

 Tästä projektista kuulette vielä varmasti myöhemminkin lisää. 

Onnea on valon lisääntyminen, lintujen laulu ja pienistä onnenhipuista nauttiminen. Arki rullaa radallaan siihen mahtuu monenlaisia tunteita, voimaa saa kuitenkin eniten hetkistä ja kun löytää niistä postitiivisuuden. 

               Niin, ei ole mitään niin pahaa etteikö jotain hyvääkin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti