Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Sunnuntai Body Mission päivä nro 18

Kovasti ajatuksia herättää tämä oma kehon projekti - niin itsessä kuin kanssa kulkijoissa.

                                

Päätin lukea Positiivisten Ajatusten kirjaa, jonka sain valmistuessani kätilöksi. Löysin sieltä ihanan mietteen...

                 MAHDOLLISUUDET
Useimmat tekemisen arvoiset asiat tässä maailmassa on julistettu mahdottomiksi,
 kunnes ne sitten on tehty.
                   Luis D. Brandeis

Valtavan Ihania ja kannustavia kommentteja olen saanut aloittaessani tätä painonhallinta ja kehon muutos -prosessiani.
Ajatus siitä on ollut kauan mielessä ja sen työstäminen on ollut oma prosessinsa. Ensin hyväksyä itsensä, myöntää heikkoutensa, katsoa peiliin ja nähdä , että tämä keho ei enää kulje parissa sen Merjan kanssa, joka on kasvanut sisältä vahvemmaksi ja eheämmäksi. Joka myös ponnistelee eteenpäin edelleen ja haluaa oppia omia ajatuksiaan sekä elää unelmiaan todeksi.

Miellän 28 body missionin toimintatavan seuraavasti: Vähennetään vuorokauden kalorimäärää siten että se on alempi kuin kehon peruskulutus, lisätään aineenvaihduntaa ja tehostetaan rasvanpolttoa , huolehditaan tarvittavasta ravinnonsaannista ja ruokarytmistä, annetaan keholle polttoainetta ja turvataan proteiinien saanti, jolloin lihasmassa säilyy ja myös senttejä katoaa.


                                                    

Vastaan on tullut myös niitä kommentteja, jotka koettavat viedä ilon ja taistelutahdon. Ikään kuin odottaen, että repsahdus tulee ja epäonnistun.

Kiitollisena siitä, että maailma on opettanut ja vielä iloisempana aloitan maanantaina kurssin joka auttaa minua käsittelemään näitäkin tunteita paremmin. Olen päättänyt olla kiitollinen kaikista kommenteista ja mennä päättäväisesti eteenpäin.

Varmasti ajatuksissa on monella että "voi tuota Merjaa, nyt se on langennut tuollaiseen hömppälaihduttamiseen" .

Muistettava on kuitenkin tuo lause minkä tuolla aiemminkin jo laitoin - monet asiat julistetaan mahdottomiksi, kunnes ne on tehty ja toisekseen aina joku onnistuukin sekä kolmannekseen jokaiselle on oma tapa toimia. Minä valitsin nyt tämän ja toimin sen mukaan.

Kaiken kehon muutoksen tiimellyksessä on myös luotava uusi minä myös sisäisesti, vahvempi ja fokusoitava katse vain ja ainoastaan onnistumiseen, haaveen toteuttamiseen.

En haaveile mahdottomasta, haaveilen realistisesti kevyemmästä, terveemmästä ja hyvinvoivasta Merjasta, joka voi nauttia jokaisella solullaan omista lapsistaan, omasta voinnistaan ja elämästään sekä kehostaan.

Päivälle 18 aamun vaakalukemat ovat -9,3kg kevyemmät kuin aloituspäivänä ! Kiitos jokaisesta grammasta joka on kehostani keventynyt.

 Iloitaan siis jokaisesta tavasta hallita painoa, sillä jokainen joka painonsa kanssa taistelee, tietää ettei se ole helppoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti