Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 1. tammikuuta 2016

Ajatuksia alkavaan vuoteen 2016

                                                       Ihanaa Uutta Vuotta 2016



Vanhan vuoden puolella ehti tapahtua vielä monenlaista.
Sairaalan työssä vaihdoin hetkeksi osastoa työnkierron merkeissä ja sain nauttia ihanien kolleegoiden seurasta sekä olla kätilötyön parissa - kahden sen hienon osa-alueen - pre-ja postnataalihoidon.

Kauan hautunut ajatus siitä, että voisin jäädä vuorotteluvapaalle sai myös vahvan signaalin - poikanen oli siis valmis kuoriutumaan ja sain mahdollisuuden. Jäin vuorotteluvapaalle työstäni sairaalassa 30.11.2015.
Oli aika jakaa omaa aikaa läheisille, perheelle, Hoitopiste Keijunkuulle, LR-työlle, itselle ;  opiskelulle  - haaveille joita haluan toteuttaa ja olla tärkeiden ihmisten kanssa, kun se on mahdollista.



Vahvana  tunteena ohjenuoraksi oli, elän tässä ja juuri nyt, elämäni on nyt - ei eilen eikä huomenna vaan nyt. Myös stressitaso alkoi olla vaarallisella tasolla ja sen laskemiseksi oli syytä tehdä jotain erittäin ratkaisevaa, joskin hieman kipeäkin päätös. Koin kuitenkin olevani siihen valmiimpi kuin koskaan ennen.


Päätös ja kotiin jääminen toi kalenteriin paljon uutta, mahdollisuuksia ja tärkeitä asioita, siihen tahtiin kun minä niitä sinne haluan. Uskon, että voin itse antaa unelmilleni suuntaa ja olla oman elämäni mestari. Kuljen polullani uteliaana ja ihmetellen sen ilmiöitä .

                     2016 vuodesta toivon vuotta, joka jatkaa sitä muutosta jonka 2015 aloitti.
 Vahvistamaan suuntaa, jonne haluan kulkea rohkeana, uteliaana ja ilolla. Ne tapahtumat mitä elämä antaa haasteiksi olkoot myös lohdutukseksi ja sitokoot yhteen rakkauden voimaa.
 Negatiivisten energiavarkaiden torjuntaan keskittyen, omassa voimassa pysyminen on minulle juuri nyt tärkeintä. Vahvistavia meditaatioita, kukkaterapiaa, ihania energiahoitoja, voimaannuttavia keskusteluja samanhenkisten ihmisten kanssa ja ennen kaikkea luottamus omaan tekemiseen.
 Unohtamatta Rakkautta, Sielunkumppanini - puolisoni kanssa kuljemme kuin lapset suojelusenkelitaulussa polkua, joka on yhdistynyt. Toinen toistamme tukien, luottaen ja rakastaen. Elämämme kolme jalokiveä tuovat väriä, iloa ja valoa matkaamme ja ehkä tiedättekin - lapsilla on maailmankaikkeuden puhtain energia.
 Rakkautta myös perheelle, suvulle, kaikille läheisille, kanssakulkijoille, ystäville ja tuttaville sekä Hoitopiste Keijunkuun asiakkaille.

 Sydämestäni toivon tuon rakkauden välittyvän jokaisessa kohtaamisessa sekä hoidoissa joita saan toteuttaa. Myös kaikissa ihanissa työmuodoissa, joita vuosi tuo tullessaan.


 Lasteni sanoja lainaten :
                 OLEN ILOINEN SINUSTA !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti