Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Terveiset vuoden avajaistilaisuudesta Tampereelta



 Perustin hoitolani Hoitopiste Keijunkuun 2013 ja tuolloin jo etsin sinne tuotteita jotka toimisivat tukituotteina asiakkaille heidän vaivoihinsa,  ja sopisivat yhteen niiden hoitojen kanssa,joita heille tarjoan.
Erityisesti etsin laadukkaita tuotteita mm. probiootteja ja omegoita. Ystäväni oli minulle jo aiemmin viestittänyt, että hän oli löytänyt suoramarkkinointiyrityksen nimeltä LR. Kieltäydyin ensin, mutta sitten palasin asiaan ja aloin selvittää mm. noiden tuotteiden sisällystä sekä pitoisuuksia ja valmistusmenetelmiä, eettisyyttä sekä luontaisuutta. Kyselin myös tuttaviltani heidän mielipiteitään ja ajatuksiaan tuotteista. Monet jo lukemansa perusteella olivat vakuuttuneita niistä. Probiooteista sain mm. lausunnon älä päästä käsistäsi!

Rohkaistuin ja 4.4.14 olin saanut hoitolaani ensimmäiset Probiotic 12 purkit.
Yllätyksellistä oli itsellekin miten tuo tuote todellakin toimi. Otimme sen myös perheessä käyttöön. Muutamalla kapselilla saatiin lasten flunssat selätettyä, mahatautioireet loppuivat kuin seinään ja jos joku tauti pääsi jylläämään niin apua tuli kuitenkin hienosti tuosta tuotteesta. Oman testini tein mm. kun sain antibioottikuurin rajuun munuaistulehdukseen viime kesänä. Kuuri jatkui vielä suun kautta kotona ja vatsa ei pitänyt lainkaan tuosta lääkkeestä vaan meni aivan sekaisin ja limakalvoja poltteli sekä suukin tuntui aralle. Lääkäri oli kyllä (ilokseni huomasin) määrännyt myös lactofilusta lääkkeiden kanssa otettavaksi ja siitä hoitajatkin vielä muistuttivat. Kokeilin muutaman päivän ottaa lactofilusta ja jopa hieman enemmän kuin oli määrätty - ei minkäänlaista apua tai vaikutusta.
Otin  Probiotic 12 purkin ja illalla otin ensimmäisen kapselin viimeisenä ennen nukkumaan menoa. Siihen jäi myös antibioottiripuli ja vatsaoireet. Voitte varmaan helposti uskoa, että sen koomien en ole luottanut muuta kuin Probiotic 12 tuotteeseen.

Löysin myös huikean stessinhallinta tuotteen Mind Masterin sekä aloevera geelijuomat, ne myös ovat yllättäneet minut erittäin positiivisesti. Kovin skeptisesti suhtaudun kaikkiin ja pengon tietoa tuotteista ja artikkeleja eri lähteistä, etsin myös tutkimuksia jotka ovat tuotteista tehty. Niin, oikeastaan kaikki LR tuoteperheen tuotteet joita perheeni on käyttänyt on tehnyt tuon yllätyksen meille ja erityisesti positiivisesti.

Ehkäpä erityisesti nyt odotan paljon LR tuotteelta Freedom.
Freedom on täydennys aloevera geelijuoma perheeseen ja sen ominaisuudet ovat erityisesti suunnattu tukemaan nivelravintoaineiden toimintaa ja siten auttamaan liikkuvuudessa sekä mm. tulehdustilojen poistumisessa kehosta sekä nivelten että rustojen alueella.
Aineosista löytyvät glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti sekä vitamiinit c-ja e. Ne ovat aloeveran aminohappojen ja vitamiinien lisänä sellainen yhdistelmä että voitte vain kuvitella miten ne toimivat. Upeasti.
Kansainvälinen tutkimus juuri glukosamiinista ja kondroitiinisulfaatista on valmistunut viime vuonna. Tri Tolosen sivuilla on mm. tästä kirjoitus:  http://www.tritolonen.fi/uutiset/2726-kansainvalinen-tutkimus-glukosamiini-kondroitiinisulfaatti-auttavat-nivelrikkoon

Hoitopiste Keijunkuusta siis tätä tuotetta tulee saamaan pikapuoliin, tilaus on jo tehty - kunhan se saadaan kotiutettua matkalta. Ilokseni sain eilen kokeeksi tuota Freedomia ja lupaan siitä hoitolassani tarjota maistiaisia. Käyttöön se tuli heti ja miehellenikin sitä aion tarjoilla, sillä hänen olkapäänsä on työssä raskaankaluston kuljettajana kulunut ja siinä on jo nivelrikko todettu.

Ihonhoidon ihmeitäkin saimme ihailla ja jatkumoa viime vuoden upealle Zeitgard puhdistusharjalle tuli. Saimme testailla Zeitgard 2 laitetta, jonka avulla ihonhoito kotona voi astua aivan uusiin ulottuvuuksiin.
Ikihyviksi ihastuin jo tuohon puhdistusharjaan, iho on heleämpi, raikkaampi, tasaisempi, paremman värinen ja ihonhoitotuotteet tuntuvat imeytyvän erittäin hyvin.
Mitä sitten tuo uutuus laite tekee ja miten se toimii? Zeitgard 2 on LR tutkimusten tulos ja sen avulla voidaan ihoon imeyttää hoitavia tuotteita ja saada iho vastaanottamaan kosteutta ja todellakin päästään sen lämpö -ja viilennysominaisuuksien sekä värähtelyn vuoksi oikein syvävaikutuksiin. Tuotteet valitaan oman ihotyypin ja iän mukaan. Lisäksi on hyvä valita aivan oma kokonaisuus tuotteista kun on tuon hoitavan tuotteen ensin löytänyt.

Innolla odotan omaa Zeitgard 2 laitetta kotiin myös. Tunnustan olevani huono hoitamaan ihoani ammattilaisten luona ja kasvohoidot ovat olleet erittäin harvinaisia. Olen aivan erityisen ihastunut Zeitgardiin ja se on kyllä lähes päivittäin käytössä.
Varovaista uteliaisuutta ovat jo sekä mies että lapset asiaan ilmaisseet. Tyttäreni pian 7v. olisi jo toivonutkin omaa Zeitgardia joulupukilta, mutta hänen heleä ihonsa ei vielä sitä kaipaa. Nuorille miehille se olisi jo täysin mahdollinen käyttää ja hoitaa ihoa johon finnejä alkaa ilmestyä. Ehkpä aikaa myöden mieskin huomaa että parranajo olisi paljon vähemmän työlästä Zeitgard puhdistuksen jälkeen ja ihohuokoset puhdistuisivat paremmin ja pienenisivät.
 Ihania tuloksia on myös tällä laitteella saatu ja palautetta omalta tiimiltä.
Ripaus ylellisyyttä omaan arkeen.



Ajattelin eilen, että olen valtavan Kiitollinen ja Onnellinen päästyäni nauttimaan tuosta tapahtumasta ja olemaan siellä osallistujana. Oivalsin sen, että jokaisella on mahdollisuus ja edelleen se suurin este unelmien toteutumiselle on vain se joka katsoo peilistä.

LR on perhe ja upea tiimi, kuten Suomen Pikkuleijonat. Yhdessä tehdään ja saadaan maaleja - halutaan myös että ne jotka itse ovat kiinnostuneita voivat menestyä. Kaikki haluavat auttaa toisia ja tekeminen yhdessä on kivaa, mihinkään ketään ei pakoteta eikä velvoiteta. Tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja tutkittuja - peruskivi on siis voimakkaasti maassa, ollut jo yli 30 vuotta.

Annetaan Unelmille Siivet ja Luotetaan !
Nautin, Elän, Iloitsen ja Olen Kiitollinen tänäänkin, se ei tarkoita etteikö elämässä olisi tapahtumia laidasta laitaan - mutta se mitä haluat siitä muistaa ja mihin haluat huomiosi kiinnittää on VALINTA!

Ihanaa Sunnuntaita, uudenkuun päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti