Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 21. tammikuuta 2016

Paukkupakkaset paukkukoot, lämpöä ihanista asioista!

Ihanaa Sydänkuun  aikaa !

Pakkaset ovat melkoisen purevat, maisema niin kaunis ja mielenkiintoisia valohaloja näkyy taivaalla. Ensimmäinen täydenkuun ilta tammikuussa on 23.1. ja sitä kohti siis kalenteri kiirehtii.
Mielenkiintoista ja voimallista aikaa olemme saaneet viettää tammikuussa, joka tuntuu menevän vauhdikkaasti.

Mikä onkaan se joka saa sinun sisälläsi naurun kuplimaan? Missä onkaan se sinun sisäinen pikkutyttösi, pikkupoikasi tai kenties keijusi? Se on se hersyvä tunne, ilo - se kutkuttaa ihan päästä varpaisiin. Se naurattaa, se laittaa sinut kikattamaan ääneen ja sisälläsi, jokainen sisäelin taatusti saa "liikuntaa", se saa itkemään ilon ja valon kyyneleitä.

                -Oletko koskaan kokenut sitä?
Muistatko miten olet nauranut niin että vatsaan ja poskiin sattuu ja lihakset ihan nykivät kasvoissa?
Suosittelen lämpimästi etsimään sitä ja houkuttelemaan sen piilostaan pian pois.


Joitain vuosia sitten tapasin ihanan ihmisen, joka sai minussa sykähtämään sen sisäisen kuplinnan. Se sama tunne on heräteltävissä aina vaan uudelleen ja samassa tilaisuudessa loin sille myös mielikuvan, jonka avulla se tulee helposti piilostaan jos meinaakaan olla ujo.
 Se hersyvä tunne, heräsi taas ja uskon sen näkyvän tekemisessä, olemisessa ja kaikessa.

Hoitopiste Keijunkuun kuulumisiakin ajattelin pikaisesti kertoa.
Paikallislehti teki minusta haastattelun, joka viikko sitten julkaistiin. Kivasti oli siihen Kaisu toimittaja saanut koottua asioita minusta ja hoitolasta.


 Ripaus uuttakin on saatu hoitolaan, uutuuksille ja öljyille löytyi ihana hylly toisesta laihialaisesta yrityksestä.



Ylähyllyssä komeilee se ihana uutuus, Freedom aloevera geelijuoma, jossa on lisäravinteita erityisesti nivelille ja rustoille. 
Kerronpa tässä teille siitä ensikokemuksen ; olen käyttänyt nyt himpun vajaat kaksi viikkoa tuota geelijuomaa. Nauttinut olosta ilman kipeää alaselkää, ilman jännityksiä, nivelten naksumisia tai lukkiutumisia (yliliikkuvat nivelet omistan ja erilaisia särkyjä ajoittain nivelissä ja selässä) . Ihan huippua!!! Illalla kuulin myös muiden saaneen apua jo nopeasti vaivoihinsa - helpotusta. 



Toisen uutuuden sain myös tänään. Zeitgard 2 anti-age laite. LR innovaatiota 2016. Viime vuonna saimme upean puhdistusharjan ja nyt tämän ihanan laitteen jonka avulla voimme imeyttää iholle hoitavat aineet vieläkin tehokkaammin lämmön, viilennyksen sekä värähtelyn avulla
Innolla odotan tämän laitteen testailuja. Tule sinäkin kokeilemaan !





Nautitaan hetkestä, iloitaan pienistä - aikaa riittää ja ne haastavat asiat jäävät kuitenkin listassa pienemmiksi. Usko vaan - ellet usko kokeile itse !



Näillä ajatuksilla lempeitä unia ja nautinnollisia hetkiä sinun iltaasi ...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti