Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Askeleita polulla

Photo: Your Soul knows the geography of your destiny. Your Soul alone has the map of your future, therefore you can trust this indirect, oblique side of yourSelf. If you do, it will take you where you need to go, but more important it will teach you a kindness of rhythm in your journey.

~John O'Donohue
Anam Cara♥                                                                Pieniä ja suuria askeleita, niistä on matkamme tehty. Jätämme jälkeemme askelistamme merkin, vaikka emme niin aina ajatelekaan.
 Monet haluaisivat julkisuutta, rahaa ja kunniaa, siten olettaisivat että heidät muistetaan. Olen pohtinut tätä mielestäni tätä kummallista halua..... ja päätynyt siihen , että jokainen teko ja jopa jokainen ajatus saavat aikaan tuon merkin.
 Onhan aiheesta paljon kirjoitettukin....olet sitä mitä ajattelet, syöt sitä mitä ajattelet, tulet siksi mitä ajattelet jne. Olen mielestäni mahdottoman huono harkitsemaan ja kuitenkin impulssiivinen, tämä ajatus on saanut kuitenkin miettimään (edes hieman ) sanojen, tekojen ja ajatusten voimaa.
 Muiden kohdallahan sitä ei voi toteuttaa kuin itsensä ja testiaikahan onkin menossa.

Haastan itseni positiivisen ajattelun askelille yhä enemmän. Positiivisuuden ylläpito on hirvittävän vaikeaa ja varsinkin jos oman akun lataus on huono.
 Haasteen otan vastaan ja huolehdin siten itsestäni paremmin. Jätän polulleni positiivisia varpaan jälkiä ja hymyä sekä iloa.
 Uskon että se poikii lähelleni samoja asioita niin läheisiin ihmisiin, kotiini ja luontoon.

 Askeleet polulla ovat itseni kehittämisen askeleita ja siitä alkakoot matka terapeuttiopintoihin. Syksy tuo tullessaan vielä jatkoa perusluontaishoitajaopintoihin ja myös terapeuttiopintojen jatkosuunnitelman. Iloista kihelmöivää jännitystäkin ja ahkeraa työtäyteistä aikaa - HYMYILLEN


 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/c0.0.357.357/p403x403/282335_421631587857048_1230478874_n.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti