Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 13. elokuuta 2012

Kukkaterapiasta

Valloittava viikonloppu takana. Opiskelimme kukkaterapiaa Luontaisterapiaopistolla.

Syväluotaus itseen ja rohkeasti kohti kipeitä asioita, kuitenkin turvallisesti toisessa todellisuudessa - unimaailmassa kukkatippojen avulla.


Kukkaterapian isä on englantilainen lääkäri Edward Bach, joka alkoi jo varhain lääkärin urallaan pohtia, miksi lääkkeet eivät aina auta ja myös sitä, että jos joku halusi kuolla - kuoli myös ja toinen joka halusi elää - eli ja voi hyvin.

Tri Bach onnistui kuin vahingossa löytämään kukkien energian ja oppi myös saamaan sen uutettua. Siinä muodossa kukkatipat meille tänäkin päivänä tarjoillaan.

 Annostus, ja käyttö on helppoa ja tehokkaitakin tipat ovat.


 Itse olen tutustunut kukkatippoiihin joskus vuoden 2000 aikoihin ja ne ovat kiehtoneet jo varsin pitkään. Eli odotin tätä kurssia kovasti, ja se oli juuri kuten odotinkin - kiehtova ja valaiseva, omia tietojani syventävä.

 Saimme kehokartat, karttasta voi löytää kipuilevalle kohdalle oman tipan ja samalla se kertoo mielialasta sekä ehkäpä jopa ihmistyypistäsikin. Huikeaa itsetutkiskelua ja lohdullista vapauttamista kehosi mukanaan kuljettamista ikävistä negatiivisista tunteista.

 Tein itselleni käyttötipat, sisältäen;
  
 The Star Of Betlehem -OLEN KIRKAS JA SELKEÄ, JA ENERGIANI VIRTAA VAPAASTI
 Pine - RAKASTAN ITSEÄNI SELLAISENA KUIN OLEN
Impatiens -SYVYYTTÄ VAUHDIN SIJAAN, KUKIN ETENEE OMAA TAHTIAAN

Hartiajännitystä ja kipuilua hoidan;

Olive  - TUNNEN ENERGIAN VIRTAAVAN SISÄÄNI

Avaan teille nimen perässä tippojen positiivisen viestin, joka on valloittava. Kukapa ei haluaisi tuntea niin ;)

Osasin odotattaa lisääntyviä unia ja hyvää unta. Niitä sain ....

 Unessani keittelin tutulle ihmiselle (mies, puolituttu, jota tervehditään ja saatettaan muutama sananen vaihtaa) kahvia. Kaadoin mukiin  kahvia, ja kahvi olikin vettä. Mies pahastui, etteihän kahvi ollut valmista. Tokaisin, että kyllähän se pian tulee, odota nyt vaan.
 Kaadoin uudelleen, mukin täyteen höyryävää kahvia. Mies sanoi; miten noin kaadoit kuppini täyteen? etkö tiedä kuppini kokoa? (tarkoittaen, paljonko haluaa kuppiin kaadettavan). Totesin; En tiedä, ethän sinäkään tiedä kuppini kokoa. Se on muuten C ja käännyin kannoillani.

Innolla odotan ensi yön toista todellisuutta ja iloitsen tästä päivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti