Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 10. elokuuta 2012

Rahan mahti

Oletkos koskaan ajatellut millaista  olisi elämä ilman rahaa? Ei euron euroa ja selvitä pitäisi. Hankkia ruoka, vaatteet ja muut elämän perustarpeet. Saatikka pysyä statuksessa merkkivaattein, huippu välinein: polkupyörät, rullaluistimet, lasketteluvarusteet.... uusi auto, lapsille skootterit, mopoautot jne. Harrastukset kalliimman mukaan. Koti huikealla sisustuksella, mökki (lue huippu-talviasuttava luksushuvila) , matkustelua vähintään x 2 vuodessa. Kalliit lahjat ja rahalla muistaminen....

Niinpä niin, ei onnistukaan ilman rahaa.

Olen haaveillut siitä, että raha menettäisi mahtinsa. Arvoon tulisi esim. yhteinen aika, lukeminen. Palvelujen "maksaminen" esim. vastapalveluksella.
 Shiatsuhoitooni voisi tulla kuka vaan, ja ellei olisi rahaa voisi korvata hoitoon käytetyn ajan esim. vastahoidolla, tuoda jotain esim. elintarvikkeita...yhdellä on mustikoita, toisella hirvenlihaa, kolmas osaa pestä ikkunat, neljäs onkin kampaaja.
  Iloa tuottavia kaikki ja arvokkaita. Ison perheen pyörityksessä tarvitaan monenlaista apua ja jo ruoan osuus on valtavan suuri. Mikä olisikaan ihananpaa kuin tuore lämpimäinen tai pussillinen omenoita.

 Rohkeat hyppäävät oravanpyörästä ja alkavat elää tämän päivän näkökulmasta vaatimatonta elämää. Se on valtavan ihaitavaa ja heitä suuresti ihailen.

 Yritän toteutaaa osaltani asioita. Ja rohkeasti viedä ajatustani eteenpäin.

 Tulisitko asiakkaakseni, jos en haluaiskaan hoidosta korvaukseksi rahaa vaan vaikkapa ½kg hirvipaistin / 7l mustikoita/ ikkunoiden pesun tai vaikkapa hiustenleikkuun?
 vai ....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti