Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Hyvä päivä

 Heräsin pitkien yöunien jälkeen pirteänä ja hyväntuulisena , akut täynnä latausta , suupielet kohti korvia nykien.  Ihanaa, sehän on levollisen hyvän unen tarkoitus. Tämän ilmiön voi puhtaimmillaan nähdä lapsissa.  - Uni tulee nopeasti, kasvot rentoutuvat, keho tankkaa voimaa...aamulla täynnä energiaa, iloista kujerrusta ja niin valmiina uuteen päivään.
 Hyvä päivä voi alkaa.... vai voiko?! Taas mieleen putkahtaa ajatus, että miten helposti saammekaan pilattua toisen hyvän päivän ja kuinka helppoa hyvä lataus on purkaa. En halua masentaa, ja oma hyvä päiväni jatkuu vielä ;).
 Päivän uutiset esim. voivat olla todellakin hyvänmielen karkoittajia. Tv ja lehdet ovat täynnä ikäviä uutisia. Kommentoimme helposti ikävästi -ajattelematta, että ikävällä lausahduksella voi pilata koko toisen ihmisen ilon ja jopa koko päivän. ...pahimmillaan ikävä asia jää painamaan mieltä ja harmittamaan vielä päivä kausiksi.

 Pieni innostava sana, iloinen hymy, halaus....mitä se sitten onkaan ...kannustaa ilon ja hyvän jatkumiseen, positiivisuus ja ilo tarttuvat myös.

 Aurinkoista sunnuntaita ja tervetuloa iloa tartuttamaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti