Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Hyvän värähtely


Photo: A gathering of angels can enlighten the whole world                                                                                                                                                                            
HYVÄN VÄRÄHTELYSTÄ

Kesällä sattui maailmalla ja kotimaassamme monta ikävää tapahtumaa.

Paljon puhutaan ja nykyään tutkitaankin (jo aiemminkin olen maininnut ...ajatuksen voimasta) ajatuksen voimasta ja sen vaikutuksesta koko maailmassa. Samaan ajatukseen perustuu usko, on se mikä usko tahansa....en puhu nyt uskonnoista, vaan ylipäätään uskosta johonkin. Usko paranemiseen, usko hyvään, usko armoon , anteeksiantoon jne. On voitu jollain tasolla jopa tutkia että maailman toiselta puoleta lähetetyt hyvät ajatukset saavuttavat maapallon toisen kolkan. Kaikki on värähtelyä, positiivinen ajattelu värähtelee positiivisesti ja "tarttuu".

 Enkelit ovat lähellä samaa mielestäni. Tulkitsen kuvaa siten, että enkelit rukoilevat tai liittävät voimansa yhteen ja saavat siten suojeltua ja autettua.
 Kesällä juhannuksen aikaan sattui montaa läheistäni koskettanut nuorten onnettomuus, pyysin itsekin tuttaviani ja ystäviäni rukoilemaan ja ajattelemaan lämpimästi nuorten miesten ja heidän perheidensä puolesta. Enkelit varmaan asettuivatkin Taysin ylle ja auttoivat sekä potilaita että heidän auttajiaan. Toipuminen alkoi kuin ihmeen kaupalla ja kaikki toipuvat ; toiset hieman hitaammin kuin toiset, mutta upeaa kuitenkin.

 Uskon yhä vahvemmin tähän värähtelyn voimaan. Vaikutusmahdollisuus on meillä kaikilla :)


 Ystävän ajatus ja rohkaiseva hymy
ovat lämpö ja valo, joita me
kaikki tarvitsemme jaksaaksemme
elämämme matkalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti