Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Väreistä parantavaa voimaa

Photo: “Take a moment to consider how peaceful and happy you would feel if the negative opinions and actions of others had no power over your emotional reactions… From this higher place of Self… You would be able see these dramas and the people involved more clearly for what they are and for how much they truly matter… This would allow you the freedom to move past their hook without getting emotionally reeled in…” ~Debi Hebel ♥

Photo credit unknown

Shared with Magic and Heart,
www.lightworkersworld.com    Oletko ollut kipeä, särkyinen, alakuloinen, pahantuulinen, vihainen jne? Muutappa tunne väriksi....mustaa , harmaata, lilaa, tummaa sinistä..... Miltäs ne tuntuvat kehossa? Veikkaan, että raskailta, painavilta, ikäviltä, itkettäviltä.....

 Entäpä kuvan värit? keltaisen, oranssin ja vihreä sävyt. Iloa, naurua, terveyttä, valoa.....

 Valtava voimavara! Esim. oranssia ja keltaista valoa ajattelemalla voit parantaa kipeää kohtaa kehossasi. Se kohta lämpiää kätesi alla ja alkaa hehkua tervettä ja valoisaa energiaa parantaen vaivan.

Et ehkä usko....kokeile ;)!

Jokaisella meillä on voima parantaa omaa kehoa ja toisenkin. Äidin silitys tai puhallus on ollut moneen kipeään paras lääke....muistatkos! Niin ja muistat ehkä aikanaan punaisen tai keltaisen jaffan voiman masukipua parantamassa. Niinpä niin, todistettiin ettei se mitään auta, mutta auttoihan se ....olisikohan värillä ollut asiaan vaikutusta.

Uskotaan omaan tunteeseen ja siihen mikä tuntuu hyvälle, värien vaikutusta on mielenkiintoista pohtia. Väriterapiaan luotetaan paljon ja maailmalla se on paljon käytetty hoitomuoto....mutta erittäin helppo toteutttaa myös itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti