Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Tunteet ja niiden vaikutus

 Kaikki varmaan tuntevat positiivisen värähtelyn ja sen aikaansaaman hyvän tunteen, ilon ja kuplivan riemun, jopa parantavan voiman.
 Positiivareita väheksyvät ne jotka ovat itseensä padonneet paljon negatiivista ja jatkavat sen ruokkimista ikävällä tavalla. Haluten jopa sairastuttaa itsensä negatiivisuudellaan. On sanonta, mitä sairaampi sen terveempi, ja se todellakin on totta. Monelle ikävät uutiset on tapa elää ja olla. Hyvät uutiset sivutetaan olan kohautuksella tai ei kommentoida lainkaan. Niin, siinäkin välinpitämättömyys on rakkauden vastakohta.

 Mihin jäät kiinni, se jää kehoosi. Niinhän se on..... Jos joku ihminen "närästää" tai hänen tekemisensä, sanomisensa sitä tekevät niin hyvin todennäköistä on että vaivasi on närästys.
 Jos jäät kiinni tunteisiisi, varsinkin negatiivisiin ja patoat niitä itsellesi, vaivasi on ummetus ja turvotus. Tämän allekirjoitan täysin.
 Myös negatiiviset ajatukset aiheuttavat päänsärkyä pyöriessään päässäsi. Ym. fyysisiä vaivoja.

 Huomaan, että stressitason noustessa, ja ympäristön tapahtumien johdosta nämä vaivat lisääntyvät. Kuitenkin minä itse olen kaikkeen ratkaisu.

 Aloitin taas juomalla vettä. Kun energia ja nesteet virtaavat, huomaan, että virtaa myös tunteet. Ne saavat tulla ja on terveellistä tuntea, mutta epäterveellistä jäädä niihin kiinni.
 Tätä pitää paljon harjoitella ja opetella päästämään tunteita vapaaksi. Erityisesti siis negatiivisia tunteita.
 Positiivisista saa pitää kiinni ja lujasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti