Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 17. tammikuuta 2013

Viikonlopun opeista

Viime viikonloppuna 12.-13.1  olin oppimassa shiatsua syvemmin, ja saimme perehtyä kiinalaisen lääketieteen ihaniin oppeihin.
 Haltioituneena niistä vanhoista viisaista opeista olenkin taas uutta intoa täynnä. Toki opimme myös jotain tästä ajasta jota nyt elämme.


Ensinnäkin elämme varsin interaktiivista aikaa. Saat vastauksen mietteisiisi ja kysymyksiisi välittömästi. Muista siis tämä kun toivot ;).
 On tärkeää kiinnittää huomiota hyviin asioihin, sillä ne kertaantuvat ja huonot sekä negatiiviset asiat joilla saatat toisen lokaan tulevat välittmästi sinulle itselle takaisin.
 Nämä ovat jo todellakin voimassa olevia asioita.

Muista myös kiinnittää huomiosi ravintoon, puhtaaseen, alkuperäiseen ja prosessoimattomaan ruokaan. Pienin askelin muutos siihen on kaikille mahdollista. Itse tehty ruoka yleensä myös maistuu kaikille paremmin. Erityisesti on hyvä kiinnittää huomio suolaan, vaihda tavallinen suola vuorisuolaan/ruususuolaan tai harmaaseen merisuolaan (puhdistamattomaan). Myös keho muuttuu interaktiiviseksi ja pienet kristallit suolassa nautittuna auttavat sinua uusien asioiden omaksumisessa.


 Jälleen kerran olen haastanut itseni kokeilemaan.

 Saimme kuulla, että kolmen min. spurtti niin että hengästyy kunnolla vastaa 20km kävelylenkkiä. Tämä 3min. on uskomattoman vähän päivän ajasta, ja ajattelin testata sen. Kuntopyörä olisi aivan oivallinen siihen, mutta sitä en omista. Hankin hyppynarun :) , Hyppimällä saan hengästymisen ja iloisen lapsenomaisen toiminnan samassa paketissa. Hyppiminen on oikein kivaa ja iloista, pohkeet ihmettelevät, mutta ilmeisesti koko kehokin, sillä vaaka näyttää muutaman päivän hyppelyn jälkeen jo eri lukuja :).

 Päätin myös kokeilla akupisteiden voimaa. Opimme muutamia hoitopisteitä ja niiden vaikutuksesta koko keholle. Hyppelyn lisäksi painan muutamat pisteet päivittäin.

Ilolla ja ihmetyksellä opettelen oman kehon tuntemuksia ja ihailen suunnattomasti tätä hienosti tehtyä järjestelmää joka meissä kaikissa on.

Erityisesti kiinnitän huomiota omiin ajatuksiini ja etsin vedenoloisia asioita, sillä löysin kiinalaisen lääketieteen opeista sellaisen kohdan joka minulla heikentää koko kehoa ja olemusta. Pienet asiat muutamassa päivässä ovat antaneet paljon iloa ja jaksamista jokaiseen päivään.



Toivon, että joskus osaan niitä oppeja antaa muillekin, mutta nyt on aika testata oma keho.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti