Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 5. elokuuta 2013

Mietteitä elämänmatkasta

                          KIITOS ........
 Kiitos niistä hetkistä joita olen saanut, kiitos siitä perheestä jonka keskellä olen saanut kasvaa, kiitos tästä perheestä johon nyt kuulun.....

 Elämän matkalaukussa on paljon muistoja, suunnattomasti pohjatonta rakkautta, elämänohjeita, makuja, tuoksuja, iloa, surua, kaipuuta, lohdutusta, hellyyttä, sukupolvia ..... listaa voisi jatkaa loputtomiin ja kuitenkin tiivistää sen yhteen sanaan - ELÄMÄ.

 Meillä kaikilla on aikamme tässä asussa jossa meidät tänne luotiin, kaikki jätämme jonkun jäljen jälkeemme - jokainen hetki on siis tärkeä.

 Haluan pakata elämän matkalaukkuuni niitä samoja eväitä joita olen saanut ja ylpeänä antaa niistä jotain mukaan muillekin. Laukustani jätän monta asiaa poiskin, ei kaikkea tarvitse kantaa sukupolvesta toiseen.
 Ylpeänä pakkaan ; kunnioituksen, välittämisen, rakkauden, hellyyden, kokemuksen, kaipauksenkin, saamani elämänviisauden - annan niiden sekoittua keskenään ja tarvittaessa ammennan sieltä suurta voimaa ja iloa.

 Tulee myös niitä hetkiä, kun on aika luopua. ... silloinkin suuri rakkaus, ja onni kantavat, ja antavat voimaa. Kuinka onnekas olenkaan saanut olla, olen rakastettu -olen rakastanut - suurella kiitollisuudella vahvoista maahan saakka ulottuvista juurista.

 Lintu tuo viestin, kun se aika on.....

                                                                                                                                                                        Elämän iloja ja suruja, niitä mahtuu matkallemme. Annetaan elämän aallokon keinuttaa, kiitollisena jokaisesta hetkestä.....

 Elokuisen illan pimetessä rukoilen ja ajattelen rakkaitani....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti