Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Ajatuksia ajasta joka on monella tapaa mullistanut elämäni....


 On syksy ja se aika vuodesta kun tulee tähän maalliseen kehoon lisää vuosia, mutta on myös erään elämäni suurimman ja onnellisimman ajan vuosipäivä. 30.8.2010 kirjoitin työsopimuksen uudessa työpaikassani.
 Aina sanotaan, että kun nainen täyttää 40 vuotta se on jollain tavalla käänteen tekevää, ja niinhän se todentotta oli. Kiitollisuudella ajattelen tuota mennyttä kolmea vuotta. Olen saanut elämääni upeita, kannustavia ihmisiä. Ammentanut huikeaa valoa ja iloa uusista asioista, työnilosta, ihanasta kohtelusta ja jokaisen päivän odotuksesta.
 Olen saanut muuttaa suuntaa


Tänään sain huikean Tarot-tulkinnan kolmella kortilla, ja se kertoi näin:

Nostin sinulle kolme tarot korttia.
Ensimmäinen kortti kertoo menneisyydestä. Sait kortin Miekat V - Takanasi on ehkä epäonnistumisia ja menetystä. Jokin taisto on ratkennut vastapuolen eduksi. Olet joutunut palaamaan lähtöruutuun ja aloittamaan uudestaan. Olet tehnyt elämässäsi suunnan muutoksen.

Toinen kortti kertoo nykyhetkestä. Sait kortin Tähti XVII - Oivallus, ymmärrys ja tulevaisuudentoivo, ovat sinulle tätä hetkeä. Hyvät toiveesi täyttyvät vaikka eivät niin kuin luulet. Yllätykset koituvat hyväksi.

Kolmaskortti kertoo tulevaisuudesta. Sait kortin Sauvat VI - Tulevaisuudessa siintää, että jokin iso tavoite toteutuu. Menestystä on luvassa, vaikka vaivaa joudutkin sen eteen näkemään. Ole rohkea ja uskalias, sillä sinä saat sen mitä haluat kun päätät niin.
 

Tulkinta oli voimallinen ja niin totta, luin sitä useaan kertaan, kunnes lopulta kyyneleet nousivat silmiin - Kiitollisuudesta!
 Voiko onnellisempaa asiaa olla kuin aloittaa jotain uudestaan, voimaantua ja olemalla rohkea, päättäväinen, uskalias  - jopa hieman jääräpää - saan sen minkä haluan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti