Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 12. elokuuta 2013

Siemeniä korvissa

 Voimaviikonloppu Kihniön Niskoksen kylässä opintojen merkeissä antoi monenlaisia eväitä matkalle.
Korva-akupunktio
 Opiskelimme Aurikuloterapiaa ja tutustuimme korvien akupisteisiin ja vaikuttaviin alueisiin perinteisen kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta. Tuo terapia sai minut aivan haltioitumaan, se tulee varmasti olemaan yksi minulle läheinen terapiamuoto.

 Korvat, niissä on ihminen pienoiskoossa ja kaikki salaisuudet ne kuulee ja kätkee, mutta ovat myös melkoisen paljastavat ja eivät jätä asioita piiloon, vaikka kuinka koittaisi kätkeä.






Korvia voidaan hoitaa hieromalla, kynnellä painaen,  siemenin - jotka teipataan ihoteipillä kiinni akupisteeseen tai -alueeseen. Toki voidaan käyttää muitakin hoitotapoja, kuten kiinalaiset lääkärit tekevät ; neuloin, mikrokuppauksella sekä moksaten.

Tuloksia saa kuitenkin vatavan nopeasti ihan hieromalla korvia. Haastan taas itseäni hieromaan korvat lämpimiksi joka aamu. Itselläni on viisi siementä, jotka ovat tasapainottamassa pisteitä. Nyt hoidetaan rintarangan yliliikkuvaa niveltä, alaselän kipua, kilpirauhasta kahdestakin pisteestä sekä kiinalaista munuaista. Siemeniä aktivoidaan useita kertoja päivässä, ja vaikutuksia alkaa tulla todella nopeasti. Siemeniä voidaan pitää viisi päivää ja sitten on pieni hoitotauko muutaman päivän ja sen jälkeen voidaan valita uusia pisteitä tai jatkaa samojen alueiden hoitoa toisesta korvasta.


 Opiskeluviikonlopusta jäi muitakin siemeniä itämään....

 Kuka minä olen? ..... Nyt on aika kulkea vankasti omaa polkua. Olet hyvä juuri sellaisena kun olet, olet tärkein vain sellaisena kun oikeasti olet, anna maljastasi vasta kun se vuotaa yli, tee kuten sisäinen minäsi sinua neuvoo - oma intuitiosi. Ne kulkevat rinnallasi, jotka siihen kuuluvat. Ne samanlaiset värähtelevät samalla taajuudella, ne eivät vaadi sinun olemaan kaltaisiaan tai tekemään koska pitää tehdä. Tee vain jos pyyteettömästi niin haluat. Ole omassa energiassasi.

 Huikeaa vahvistusta sille, jonka ymmärsin miettiessäni sairastuessani sen viestiä. On paras pysyä sillä omalla polulla jonka on löytänyt - väärä tie saa sairastumaan ja voimaan pahoin.
 I tried to find Him on the Christian cross, but He was not there; 
I went to the temple of the Hindus and to the old pagodas, 
but I could not find a trace of Him anywhere… 
I searced on the mountains and in the valleys 
but neither in the heights nor in the depthswas I able to find Him. 
I went to the Ka’bah in Mecca, but He was not there either…
I questioned the scholars and philosophers but He was beyond their understanding…
Then I looked into my heart and it was there 
where He dwelled that I saw Him, 
He was nowhere else to be found.

Rumi

Rakkautta ja Iloa Matkalaukkuun pakattu siemeneksi....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti