Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 3. elokuuta 2013

Matkakokemuksia uuden suosikkituotteeni kanssa

Lämpimiä, lähes kuumia terveisiä lomalta.

 Matkalle pakattiin vitamiinit, Fortodolit, maitohappobakteerit ja tietenkin suosikki Regulat - niin laimennos kuin itse valmistekin.

 Aamu oli hyvä aloittaa Regulatilla ja se antoi jaksuja vauhdikkaaseen lomailuun kuumuudessa. Auringon lämpötila kun hipoi 50 astetta.
 Mitään vatsaoireita ei erilainen ruoka aiheuttanut ja jaksuja tuli. Aurinko ei polttanut vaan rusketus oli minulle vaalea ihoiselle jopa huikea.
 Regulat piti myös turvotukset loitolla koko loman ajan, ja hoiti nestekiertoa. Ero oli huikea, kun viimeiseen aamuun ei tuotetta enää riittänyt (kun pakkasin mukaan hieman liian knaftin lasipullon). Jalat turposivat aivan valtaviksi pökkelöiksi ja olo oli melkoisen tukala. Onneksi kotona odottti lisää Regulatia ja vuorokaudessa on taas turvotuksetkin saatu kuriin.

 Pojalleni aavistus korkeampi ilmanala, kuumuus sekä varmastikin altaissa sukeltelu aiheuttivat kovaa nenäverenvuotoa useana päivänä. Vuoto ei meinannut talttua millään, kunnes keksin laimennoksen. Suihkaus molempiin sieraimiin ja siihen loppui se vaiva.

 Lapsille tuli myös aurinkoihottumaa keholle,  ja pieniä auringon aiheuttamia punotteluja poskiin. Nekin hoidettiin Regulatin laimennosliuoksella. Lapset pitivät siitä, sillä se ei aiheuttanut kirvelyä kuten aftersun tai aloeverageeli tekivät.

Tämä tuote on niin minun suosikki....


Regulat                                                                                                                                                                       Niin ja nyt on tilattu myös Regulat Metabolic... innolla odotan sitä pakettia , ja kenties pian saan jakaa kivoja kokemuksia siitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti