Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Energioita ja Enkeleitä

  Mielenkiinnolla tutkailen ja kuulostelen toipilaana elämää.

 Kuinka vapauttavaa ja tervehdyttävää on luopua ylimääräisestä tavarasta, pienistä vaatteista, rikkinäisestä -jostain syystä säästetystä ja tarpeettomasta. Energiat siirtyvät auttamaan ja hoitavat juuri minua, hukkumatta kaikkeen turhaan.



 Olen keskittynyt nyt hyviin energioihin, on ollut aika hoitaa maadoittavalla energialla - rentoutua ja meditoida. Ottaa vastaan toisten energiahoitajien välittämä hoito ja kerätä voimaa sekä hyvää oloa.

 Sain myös ihanan sähköpostin, jossa kysyttiin haluanko enkeleitä vieraaksemme viideksi päiväksi auttamaan ja hoitamaan. Kiitollisuudella heidät otan vastaan ja toivottavasti saan heidät hähettää kolmelle ystävällenikin iloa ja valoa tuomaan.
 

Tänään sain Ihanan Enkelikortin, joka oli seuraavanlainen:


Diana Cooperin "Valon enkelit"-kortti 16.7.  :
Armo;
Kehittääksesi armon hyvettäsi anna sekä itsellesi että kaikille lähimmäisillesi anteeksi. Ole jalomielinen, näe hyvää toisissa äläkä tuomitse heitä. Avaudu myötätunnolle ja löydä sisältäsi ennen kaikkea se viisaus, joka huomaa Jumalallisuuden kaikissa luoduissa. Kun olet suopea ja löysäät asenteitasi muita kohtaan, osoitat heille armollisuuttasi. Levität ympäristöösi paljon valoa, iloa ja vapautta ja rohkaiset muita löytämään hyvää sisältään. Tämän kortin valitseminen saattaa merkitä sitä, että armon enkelit tarjoavat sinulle vapautuksen tuskistasi tai hankaluuksistasi. Ota se armollisesti vastaan. Voimalause: Olen armollinen. Ole hyvä 
 
Kyllä Enkelikortit tietävät, Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti